Biologische Dijon mosterd, een verfijnde scherpe Franse mosterd.
verfijnd | aangenaam scherpvan bruin mosterdzaad
voor o.a. sauzen, visen vlees
op speciale wijze geproduceerdechte Dijon mosterd
geproduceerd in Frankrijkin de regio van Dijon
Biologische Dijon mosterd
Biologische Dijon mosterd, een verfijnde aangenaam scherpe Franse mosterd op speciale wijze geproduceerd in Frankrijk. Door de productie in kleine batches, het gebruik van bruin mosterdzaad waar de schilletjes van worden verwijdert en het lange vermengen krijgt de Dijon mosterd zijn typerende aangenaam scherpe smaak.
Lekker voor o.a. sauzen, vis en vlees. Bewaar de mosterd na opening gekoeld, hierdoor wordt de mosterd niet bitter.
Productdata
Ingrediënten
Water, Bruin Mosterdzaad*, Brandewijnazijn* en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mosterd. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Byodo Naturkost GmbH
Leisederstrasse 2
Mühldorf, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Frankrijk van ingrediënten uit diverse landen.
Verpakking
Verpakt in een glazen potje.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 996 kJ / 239 kCal |
Vetten | 14 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 13,6 gram |
Koolhydraten | 9,7 gram |
- waarvan suikers | 1,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 1,1 gram |
Eiwitten | 16 gram |
Zout | 7,7 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-013
EU-/Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!