Biologische Dijon mosterd.
verfijnde aangenaam scherpe mosterdechte Dijon mosterd
voor sauzen, visen vlees
zonder toegevoegde suikersalleen van nature aanwezige suikers
geproduceerd in Frankrijkin de regio van Dijon
Biologische Dijon mosterd
Biologische Dijon mosterd, een verfijnde mosterd op speciale wijze geproduceerd in Frankrijk. Door de productie in kleine batches, het gebruik van bruin mosterdzaad waar de schilletjes van worden verwijdert en het lange vermengen krijgt de Dijon mosterd zijn typerende aangenaam scherpe smaak. Zonder toegevoegde suikers.
Lekker voor o.a. sauzen, vis en vlees. Tip: bewaar mosterd na opening gekoeld, hierdoor wordt de mosterd niet bitter.
Productdata
Ingrediënten
Water, Bruin Mosterdzaad*, Brandewijnazijn* en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mosterd. Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Byodo Naturkost GmbH
Leisederstrasse 2
Mühldorf, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Frankrijk.
Verpakking
105 g glas | 6,3 g ijzer
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 613 kJ / 148 kCal |
Vetten | 11 gram |
- waarvan verzadigd | 0,9 gram |
- waarvan onverzadigd | 10,1 gram |
Koolhydraten | 3,3 gram |
- waarvan suikers | 1,8 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 1,8 gram |
Eiwitten | 6,4 gram |
Zout | 5,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-013 | EU-/Niet-EU-Landbouw