Biologische Dijon mosterd.
Aangenaam scherpVerfijnd
Lekker voor vis en vleesOf ter verfijning van sauzen
OngezoetZonder toegevoegde suikers
Geproduceerd in FrankrijkVoor Byodo
Biologische Dijon mosterd
Een verfijnde mosterd op speciale wijze geproduceerd in Frankrijk. De mosterd wordt alleen maar gemaakt van bruin mosterdzaad, water, azijn en zeezout. Door de productie in kleine batches, het gebruik van bruin mosterdzaad waar de schilletjes van zijn verwijdert en het lange vermengen krijgt deze mosterd de typerende aangenaam scherpe smaak. Lekker voor vis, vlees en sauzen.
Glutenvrij | Vegan | Zonder aroma's | Zonder conserveermiddelen | Zonder kleurstoffen | Zonder toegevoegde suikers
Productdata
Ingrediënten
Water, Bruin Mosterdzaad*, Brandewijnazijn* en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Bevat mosterd. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren, dit voorkomt dat de mosterd bitter wordt. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Byodo Naturkost GmbH
Leisederstrasse 2
Mühldorf, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Frankrijk.
Verpakking
Glas [104 g], ijzer [6,3 g] en papier [1 g].
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 613 kJ / 148 kCal |
Vetten | 11 gram |
waarvan verzadigd | 0,9 gram |
waarvan onverzadigd | 10,1 gram |
Koolhydraten | 3,3 gram |
waarvan suikers | 1,8 gram |
Eiwitten | 6,4 gram |
Zout | 5,1 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
FR-BIO-001 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten