Biologische glutenvrije cheesecake brownies bakmix.
Glutenvrije bakmixVoor heerlijke smeuïge brownies met cheesecakeroom
Makkelijk te bakkenBinnen 15 minuten de oven in
Ook vegan te bereidenMet margarine, sojadrink, vegan roomkaas en vegan kwark
Geproduceerd in RoscheNoord-Duitsland
Biologische glutenvrije cheesecake brownies bakmix
Met deze biologische glutenvrije bakmix bak je makkelijk heerlijke smeuïge brownies met cheesecakeroom. Binnen 15 minuten kunnen de brownies de oven in. De bakmix is gezoet met Duitse bietsuiker, dat voorkomt lange transportroutes en ondersteunt de regionale biologische landbouw. Ook vegan te bereiden.
Deze verpakking is goed voor 6 grote brownies en 12 kleine brownies.
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegan | Zonder aroma's | Zonder cellulose | Zonder kleurstoffen | Zonder tarwezetmeel
Productdata
Ingrediënten
Bietsuiker*, Maïszetmeel*, Rijstmeel*, Sterk Ontvet Cacaopoeder* (8%), Pure Chocolade* (Ruwe Rietsuiker*, Cacaomassa*, Cacaoboter* en Emulgator (Zonnebloemlecithine*)) (6%), Verdikkingsmiddel (Johannesbroodpitmeel*), Steenzout en Vanille*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van lupine, melkeiwit, mosterd, noten, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Niet rauw eten. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Bietsuiker [Duitsland].
Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
35 g papier | 10 g PP plastic
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1623 kJ / 383 kCal |
Vetten | 2,9 gram |
waarvan verzadigd | 0,5 gram |
waarvan onverzadigd | 2,4 gram |
Koolhydraten | 84 gram |
waarvan suikers | 54 gram |
Vezels | 3,7 gram |
Eiwitten | 3,7 gram |
Zout | 0,15 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de bakmix. De voedingswaarden van de bereide brownies zijn onbekend.
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo dragen we bij aan het behoud van vruchtbare landbouwgrond voor de toekomst!
Recept | Glutenvrije cheesecake brownies
Ingrediënten
1 doosje Bauck Mühle Cheesecake Brownies Bakmix | 125 g Boter (zacht) | 2 Eieren | 100 ml
Koemelk | 250 g Kwark
Bereiding
1. Verroer de bakmix "Brownie Teig" in een kom goed met de boter, 1 ei en de koemelk. | 2. Verroer in een andere kom de "Cheesecake Creme Mix" goed met de kwark en 1 ei. | 3. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. | 4. Giet het browniedeeg in de springvorm en strijk glad. | 5. Druppel aansluitend met een eetlepel de cheesecakeroom over het browniedeeg. | 6. Bak circa 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180ºC (boven- en onderwarmte). Laat goed afkoelen.
Recept | Glutenvrije vegan cheesecake brownies
Ingrediënten
1 doosje Bauck Mühle Cheesecake Brownies Bakmix | 125 g Margarine (zacht) | 100 ml
Sojadrink | 150 g Vegan Roomkaas | 150 g Vegan Kwark
Bereiding
1. Verroer de bakmix "Brownie Teig" in een kom goed met de margarine en sojadrink. | 2. Verroer in een andere kom de "Cheesecake Creme Mix" goed met de vegan roomkaas en vegan kwark. | 3. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. | 4. Giet het browniedeeg in de springvorm en strijk glad. | 5. Druppel aansluitend met een eetlepel de cheesecakeroom over het browniedeeg. | 6. Bak circa 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180ºC (boven- en onderwarmte). Laat goed afkoelen.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-018-118
Meer weten