Biologische glutenvrije brownies bakmix.
glutenvrije brownieslekker smeuïg
makkelijk te bereiden5 minuten en bakken maar
ook vegan te bereidenmet margarine en haverdrink
geproduceerd in Duitslandmet Duitse bietensuiker
Biologische glutenvrije brownies bakmix
Met deze bakmix bak je makkelijk lekker smeuïge glutenvrije brownies. Binnen 5 minuten kunnen de brownies de oven in. De brownies zijn ook veganistisch te bereiden. Deze bakmix is gezoet met Duitse bietensuiker, dat bespaart lange transportroutes en ondersteunt de lokale biologische landbouw. De pure chocolade bevat wel ruwe rietsuiker.
Deze verpakking is genoeg voor 6 grote brownies en 12 kleine brownies.
Productdata
Ingrediënten
Bietensuiker*, Maïszetmeel*, Pure Chocolade (Ruwe Rietsuiker*, Cacaomassa*, Cacaoboter* en Emulgator (Zonnebloemlecithine*)) (15%), Volkoren Rijstmeel*, Gedeeltelijk Ontvet Cacaopoeder*, Verdikkingsmiddel (Guargom*), Gemalen Vlozaadschil*, Steenzout en Vanille*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Kan sporen bevatten van lupine, melkeiwit, mosterd, noten, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Bietensuiker [Duitsland].
Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
35 g papier | 10 g PP plastic
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1669 kJ / 395 kCal |
Vetten | 5,3 gram |
- waarvan verzadigd | 3,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 81 gram |
- waarvan suikers | 54 gram |
Vezels | 4,2 gram |
Eiwitten | 4 gram |
Zout | 0,17 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de bakmix in plaats van de gebakken brownies omdat de voedingswaarden daarvan niet bekend zijn.
Dit is Bauckhof
Recept | Glutenvrije brownies
De koemelk kan eventueel vervangen worden door
lactosevrije koemelk voor lactosevrije brownies.
Ingrediënten
1 verpakking Bauckhof Brownies Bakmix Glutenvrij | 200 g Boter
zacht | 100 ml
Koemelk | 2 Eieren
Bereiding
1. Verroer de bakmix met de boter, melk en eieren tot een glad deeg.
2. Doe het deeg in een bakvorm van circa 20 x 20 cm en strijk glad.
3. Bak de brownies 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
4. Laat de brownies goed afkoelen en snijd in 6 grote stukken of 12 kleine stukken.
Recept | Glutenvrije vegan brownies
Nog smeuïgere vegan brownies door de toevoeging van 50 g
maïszetmeel.
Ingrediënten
1 verpakking Bauckhof Brownies Bakmix Glutenvrij | 150 g Margarine
zacht | 100 ml
Sojadrink
Bereiding
1. Verroer de bakmix met de margarine en sojadrink tot een glad deeg.
2. Doe het deeg in een bakvorm van circa 20 x 20 cm en strijk glad.
3. Bak de brownies 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
4. Laat de brownies goed afkoelen en snijd in 6 grote stukken of 12 kleine stukken.
Recept | Glutenvrije chocolademuffins
Ingrediënten
1 verpakking Bauckhof Brownies Bakmix Glutenvrij | 4 Eieren | 200 g Boter
zacht | 2 theelepels
Bakpoeder | 50 g
Maïszetmeel
Bereiding
1. Verroer de bakmix met eieren, boter, bakpoeder en zetmeel tot een glad deeg.
2. Verdeel het deeg over ca. 15 muffinvormpjes.
3. Bak de muffins 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-018-060
Meer weten