Biologische glutenvrije pizza bakmix. Bak makkelijk een lekkere glutenvrije pizza.
voor een lekkere glutenvrije pizzaop basis van volkoren rijstmeel en maiszetmeel
bak makkelijk een pizzazonder te laten rijzen
beleg het deeg naar smaakbasis voor alle soorten pizza's
glutenvrijgecertificeerd glutenvrij
Biologische glutenvrije pizza bakmix
Biologische glutenvrije pizza bakmix op basis van volkoren rijstmeel en maiszetmeel. Met deze bakmix bak je makkelijk een lekkere glutenvrije pizza zonder het deeg te laten rijzen. Je kunt het pizza deeg naar smaak beleggen.
Deze verpakking is goed voor 1 bakplaat pizza en 2 ronde pizza's.
Bereiding
Zelf toevoegen: 250 ml Water | 2 eetlepels
Extra Vierge Olijfolie | Maiszetmeel | Beleg
Stap 1
Doe de bakmix samen met het lauwwarme water en de olijfolie in een kom en verroer met een mixer met deeghaken tot een goed deeg. Het deeg is kleveriger als normaal, hierdoor is het resultaat beter.
Stap 2
Bedek een bakplaat of 2 ronde springvormen met bakpapier of besmeer met olie.
Stap 3
Bestuif het deeg met maiszetmeel, leg er bakpapier op en rol met een deegroller gelijkmatig uit.
Stap 4
Beleg de pizza.
Stap 5
Bak de pizza 15 tot 20 minuten op 225ºC.
Pizza beleggen
Bodem
Besmeer de bodem van de pizza met
passata di pomodoro (gezeefde tomaten) of
polpa di pomodoro (tomatenvruchtvlees). Het is lekker om er een beetje
olijfolie over te schenken. Je kunt ook een tomatensaus maken door een uitje en een teentje knoflook te fruiten, tomaat toe te voegen en op smaak te brengen met
zout,
peper en Italiaanse kruiden zoals
basilicum en
oregano.
Beleg
Je kunt de pizza simpel beleggen met 500 g gesneden tomaatjes en 350 gram mozzarellaschijfjes. Maak de pizza af door na het bakken wat verse basilicumblaadjes over de pizza te strooien en er wat
olijfolie over te schenken. Je kunt ook zelf een creatieve pizza verzinnen of een van de klassieke Italiaanse pizza's maken.
Klassieke pizza's
Calzone
Tomaat, mozzarella, champignon en ham.
Margherita
Tomaat, mozzarella en basilicum.
Prosciutto
Tomaat, mozzarella met na het bakken parmaham.
Vegetariana
Tomaat, mozzarella, paprika, courgette en aubergine.
Dit is Bauckhof
Productdata
Ingrediënten
Volkoren Rijstmeel*, Maiszetmeel*, Rijstmeel*, Bakpoeder (Natriumbicarbonaat, Wijnsteenzuur en Maiszetmeel*), Verdikkingsmiddel (Guargom*), Zuurdesempoeder (Quinoameel*, Rijstmeel* en Starterculturen), Zeezout, Droge Gist, Ruwe Rietsuiker* en Verdikkingsmiddel (Xanthaan).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van noten, sesam en soja. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van ruwe rietsuiker en toegevoegde zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland van grondstoffen uit diverse landen.
Verpakking
Doosje met een plastic zak.
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1439 kJ / 339 kCal |
Vetten | 1,2 gram |
- waarvan verzadigd | 0,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,9 gram |
Koolhydraten | 75 gram |
- waarvan suikers | 1,4 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 3,1 gram |
Eiwitten | 4,9 gram |
Zout | 2,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Berekend voor de mix, niet voor de bereide pizza.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-007
EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-018-054
Vragen? Wij helpen je graag!