Biologisch glutenvrij maïs paneermeel.
Glutenvrij paneermeelKrokant en luchtig paneermeel van maïs
Gebruik voor vis en vleesOf voor een krokant laagje op groente
OngezoetZonder toegevoegde suikers
Geproduceerd in DuitslandVan Europese maïs
Biologisch glutenvrij maïs paneermeel
Krokant en luchtig. Goed glutenvrij paneermeel maken is niet bepaald simpel, maar we hebben het voor elkaar gekregen. Daarvoor hebben we geen glutenvrij brood als basis genomen, maar cornflakes. De cornflakes, gemaakt van alleen maar biologische Europese maïsgrutten en zout, worden fijn vermalen. Dit zorgt voor een krokant, doch luchtig, paneermeel.
Gebruik voor bijvoorbeeld vis, vlees, groente en
tofu. Bestrooi met
zout en
peper. Haal eerst door
meel, dan door een losgeklopt ei en dan door het paneermeel. Een snellere optie is om de ingrediënten eerst door een losgeklopt ei en dan door het paneermeel te halen. Vegan paneren? Smeer in met een
spread of
mosterd en haal door het paneermeel.
Glutenvrij | Vegan | Zonder gist | Zonder gistextract | Zonder kleurstoffen | Zonder toegevoegde suikers | Zonder toegevoegd vet
Productdata
Ingrediënten
Maïsgrutten* (99%) en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Kan noten en sesam bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Maïsgrutten [Europese Unie]. Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
Papier [25 g] en PP plastic [5 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1584 kJ / 373 kCal |
Vetten | 1 gram |
waarvan verzadigd | 0,2 gram |
waarvan onverzadigd | 0,8 gram |
Koolhydraten | 83 gram |
waarvan suikers | 0,5 gram |
Vezels | 3,1 gram |
Eiwitten | 6,6 gram |
Zout | 1,4 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo dragen we bij aan het behoud van vruchtbare landbouwgrond voor de toekomst!
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-018-023
Meer weten