Biologisch glutenvrij volkoren rijstmeel.
Glutenvrij rijstmeelMild volkoren meel
Uit biologische landbouwDus zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen
Gebruik voor muffins en koekjesOok lekker voor rijstpudding
Geproduceerd in DuitslandVan rijst uit Zuid-Europa
Biologisch glutenvrij volkoren rijstmeel
Mild fijn biologisch meel van volkoren rijst uit Zuid-Europa. Gebruik voor o.a. muffins, koekjes, pudding, pannenkoeken en taart. Ook geschikt als bindmiddel.
Productdata
Ingrediënten
100% Volkoren Rijstmeel*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Volkoren Rijstmeel [Zuid-Europa]. Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
Plastic [4 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1490 kJ / 352 kCal |
Vetten | 2,2 gram |
waarvan verzadigd | 0,6 gram |
waarvan onverzadigd | 1,6 gram |
Koolhydraten | 74 gram |
waarvan suikers | 0,7 gram |
Vezels | 2,2 gram |
Eiwitten | 7,8 gram |
Zout | 0,03 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo dragen we bij aan het behoud van vruchtbare landbouwgrond voor de toekomst!
Recept | Rijstpudding
Ingrediënten
50 g Bauck Mühle Rijstmeel Volkoren | 2 eetlepels
Suiker | mespuntje
Zeezout | mespuntje
Vanille | 500 ml
Koemelk / 350 ml
Sojadrink |
Ceylon Kaneel
Bereiding
1. Verroer het rijstmeel, de suiker, het zeezout en de vanille goed met elkaar. | 2. Verroer dit mengsel goed met de helft van de melk. | 3. Laat de andere helft van de melk koken in een pan. | 4. Voeg het rijstmeelmengsel toe aan de kokende melk. Verroer goed en laat roerend koken totdat de pudding bellen vormt. Serveer bestrooid met kaneel.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-018-002
Meer weten