Demeter biologische glutenvrije havermuesli chocolade.
Glutenvrije havermuesli in Demeter-kwaliteit met fijne pure chocolade. Zo lekker. Zoveel chocolade. En met een vleugje cacao dat zich perfect verspreidt in de melk of plantaardige drank. Een rijk gevulde muesli met cacaoflakes, chocoladestukjes, rijstcrispies en balletjes. Bevat 12% chocolade en 1,5% cacaopoeder.
Lekker voor door de melk en yoghurt, maar natuurlijk ook geschikt voor mueslirepen.
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken** (66%), Cacaoflakes* (Maïsgries*, Rijstmeel*, Ruwe Rietsuiker*, Cacaopoeder* en Zeezout) (19%), Chocolade* (Ruwe Rietsuiker*, Cacaomassa*, Cacaoboter* en Emulgator (Zonnebloemlecithine*)), Rijstcrispies* (Cacaomassa*, Volkoren Rijstmeel*, Ruwe Rietsuiker* en Cacaoboter*) (5%), Balletjes* (Cacaomassa*, Ruwe Rietsuiker*, Maïsgries*, Cacaoboter*, Cacaopoeder* en Zeezout) (2,5%) en Sterk Ontvet Cacaopoeder*.
*Uit biologische landbouw.
**Uit biodynamische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van lupine, melkeiwit, mosterd, noten, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrije Volkoren Havervlokken [Europese Unie].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
16 g papier
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1634 kJ / 388 kCal |
Vetten | 8,8 gram |
waarvan verzadigd | 3,3 gram |
waarvan onverzadigd | 5,5 gram |
Koolhydraten | 62 gram |
waarvan suikers | 9,2 gram |
Vezels | 8,4 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 0,11 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauckhof wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauckhof getest op gluten Zo kan Bauckhof je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.