Biologische glutenvrije crunchy cacao havermuesli.
lekker krokant en lichtglutenvrije crunchy cacao havermuesli
zo puur mogelijkhaver, bietensuiker, olie, cacao, rijst en vanille
11 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Duitslandvan haver uit de Europese Unie
Biologische glutenvrije crunchy cacao havermuesli
Deze crunchy havermuesli is bewust zo puur mogelijk gehouden. Havervlokken en rijstcrispies zorgen samen voor een krokant licht mondgevoel en de zonnebloemolie zorgt voor goede krokante muesli. De bietensuiker en cacao zorgen voor een lekkere chocolade smaak en de vanille maakt de muesli af.
Lekker voor door de melk en yoghurt, maar natuurlijk ook geschikt voor mueslirepen.
Glutenvrije haver
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauckhof wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauckhof getest op gluten Zo kan Bauckhof je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.
Op naar meer biologische landbouw
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Zo draag je bij aan ons doel om pesticiden tot de verleden tijd te laten behoren. Dat is goed voor de bijen, goed voor de regenwormen, goed voor het milieu en goed voor ons allemaal.
Eet suikerhoudende producten met mate
Te veel vrije suikers consumeren is helaas slecht voor je gezondheid. Dit kan leiden tot bijvoorbeeld diabetes en overgewicht. Eet suikerhoudende producten daarom met mate. De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert vrouwen om per dag niet meer dan 50 gram vrije suikers te consumeren en mannen om per dag niet meer dan 60 gram vrije suikers te consumeren. En wat zijn vrije suikers dan? Met vrije suikers worden kristalsuikers, siropen en sappen bedoeld. Van nature aanwezige suikers, zoals in een appel of in havervlokken, vallen hier niet onder.
Dit is Bauckhof
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Havervlokken* (66%), Bietensuiker* (18%), Zonnebloemolie*, Sterk Ontvet Cacaopoeder* (6%), Rijstcrispies (Volkoren Rijstmeel*) (4%) en Vanille*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van noten, sesam en soja. Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van bietensuiker. Zonder toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrije Havervlokken [Europese Unie].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
13 g plastic
De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1847 kJ / 440 kCal |
Vetten | 14 gram |
- waarvan verzadigd | 2,2 gram |
- waarvan onverzadigd | 11,8 gram |
Koolhydraten | 64 gram |
- waarvan suikers | 20 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2 gram |
Vezels | 9,2 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 0,02 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,02 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainOATS-DE-018-103