Demeter biologische glutenvrije Bircher havermuesli.
glutenvrije havermuesliBircher stijl
met rozijn, appel, hazelnooten amandel
zonder toegevoegde suikersongezoet
geproduceerd in Duitslandhaver uit de Europese Unie
Demeter biologische glutenvrije Bircher havermuesli
Mueslifans opgelet! Hier is een superlekkere biodynamische bircher muesli, ongezoet en glutenvrij. De Zwitserse klassieker gemaakt in Noord-Duitsland. Met volkoren havervlokken, Sultana rozijnen, stukjes appel, gehakte hazelnoot en amandelschaafsel. Het bevat alles wat we nodig hebben voor een goed begin van de ochtend!
Lekker voor door de melk en yoghurt, maar natuurlijk ook geschikt voor mueslirepen. In klassieke Bircher stijl wordt de muesli gemengd met de dubbele hoeveelheid melk (of een plantaardig melkalternatief) en een nacht in de koelkast gezet. Zo krijg je de gewenste papperige consistentie. Verrijk met vers geraspte appel, andere
noten naar smaak en als je de muesli wat zoeter wilt met wat
honing.
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken** (77%), Gedroogd Fruit** (Sultana Rozijn**, Appel** en Zonnebloemolie*) (19%), Geroosterde Hazelnoot** en Amandel*.
*Uit biologische landbouw.
**Uit biodynamische landbouw.
Allergenen
Bevat amandel en hazelnoot. Kan sporen bevatten van andere noten, lupine, mosterd, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrije Volkoren Havervlokken [Europese Unie].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
16 g papier
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1578 kJ / 375 kCal |
Vetten | 7,9 gram |
waarvan verzadigd | 1,2 gram |
waarvan onverzadigd | 6,7 gram |
Koolhydraten | 59 gram |
waarvan suikers | 13 gram |
Vezels | 9,5 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezig suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Glutenvrije haver
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauckhof wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauckhof getest op gluten Zo kan Bauckhof je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.
Dit is Bauckhof
Demeter is de eerste keuze voor Bauck Mühle
In 1932 schakelde Eduard Bauck de eerste Bauckhof-boerderij in Klein Süstedt om naar Demeter-landbouw. Het doel was toen al om biodynamische landbouw te promoten. Het merk Bauck Mühle groeide en daarmee ook het biodynamische idee. Bij elk nieuw product stellen we ons de vraag: Kan dit niet ook in Demeter? Dit heeft ons in staat gesteld om ons assortiment gestaag uit te breiden, van havervlokken tot bakmixen. We spelen hierin een voortrekkersrol. Bij biodynamische landbouw wordt voedsel geproduceerd in harmonie met de natuur. Bij deze landbouwmethode worden mens, plant, bodem en dier als één geheel beschouwd. Hierdoor ontstaat een ecologische kringloop. Op Demeter-boerderijen worden bijvoorbeeld maar zoveel dieren gehouden als er op het land gevoed kunnen worden. De mest van de dieren zorgt voor een levende bodem. Samengevat gaat het om het behouden en verbeteren van de bodemvruchtbaarheid, de gezondheid van planten en dieren en de eigenheid van de boerderij en het bedrijf.
Keurmerken
![EU Biologisch EU Biologisch](https://realflavors.nl/image/catalog/keurmerken/EU%20Bio%20Blok.jpg)
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
![Demeter Demeter](https://realflavors.nl/image/catalog/keurmerken/Demeter%20Blok.jpg)
Demeter
Biodynamische teelt
![Crossed Grain Crossed Grain](https://realflavors.nl/image/catalog/keurmerken/Glutenvrij%20Blok.jpg)
Crossed Grain
OATS-DE-018-132
Meer weten