Biologisch rogge zuurdesemextract.
Rogge zuurdesemIn extract vorm
Genoeg voor 1 kg meelCombineer met gist
Verfijnd zelfgebakken broodMet de typische smaak van rogge zuurdesem
Geproduceerd in DuitslandVan Europese ingrediënten
Biologisch rogge zuurdesemextract
Breng je brood naar een hoge niveau! Dit biologische rogge zuurdesemextract van Europese rogge geeft jouw zelfgebakken brood een verfijnde rijke smaak. De krachtige en aromatische tonen van rogge zuurdesem zorgen voor een bijzondere touch aan elk brood.
Combineer met
gist. Deze verpakking is genoeg voor 1 kg meel.
Productdata
Recept | Zuurdesembrood
Genoeg voor 2 broden.
Ingrediënten
1 zakje Agava Rogge Zuurdesemextract #71 | 1 kg
Meel | 2 zakjes
Agava Droge Gist #2 | 750 ml Water | 2 theelepels
Zout
Bereiding
1. Verroer alle ingrediënten. | 2. Kneed 6 minuten tot een goed deeg. | 3. Laat het deeg afgedekt 45 minuten rusten op een warme plek. | 4. Splits het deeg in 2 delen, bestrooi met meel en vorm tot 2 broden. Laat 30 minuten rusten. | 5. Bak ca. 60 minuten op 200ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. | 6. Laat de broden afkoelen op een rooster.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | EU-Landbouw
Meer weten