Biologisch rogge zuurdesemextract.
rogge zuurdesemextractgenoeg voor 1 kg meel
van roggemeelmet starterculturen
verfijnd zelfgebakken broodmet de typische smaak van rogge zuurdesem
geproduceerd in Duitslandvan ingrediënten uit de EU
Biologisch rogge zuurdesemextract
Dit biologische roggezuurdesem extract verfijnd zelfgebakken brood met de krachtige aromatische smaak van rogge zuurdesem.
Combineer met
gist. Deze verpakking is genoeg voor 1 kg meel.
Productdata
Recept | Zuurdesembrood
Dit recept is voor 2 broden.
Ingrediënten
1 zakje Agava Rogge Zuurdesemextract #71 | 1 kg
Meel | 2 zakjes
Agava Droge Gist #2 | 750 ml Water | 2 theelepels
Zout
Bereiding
1. Verroer alle ingrediënten. | 2. Kneed 6 minuten tot een goed deeg. | 3. Laat het deeg afgedekt 45 minuten rusten op een warme plek. | 4. Splits het deeg in 2 delen, bestrooi met meel en vorm tot 2 broden. Laat 30 minuten rusten. | 5. Bak ca. 60 minuten op 200ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. | 6. Laat de broden afkoelen op een rooster.
Keurmerken
![EU Biologisch EU Biologisch](https://realflavors.nl/image/catalog/keurmerken/EU%20Bio%20Blok.jpg)
EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | EU-Landbouw
Meer weten