Biologisch spelt zuurdesem.
voor een beter gerezenen smaakvoller brood
bak een heerlijk broodmet gist of bakpoeder
op basis van spelten starterculturen
geproduceerd in Duitslandvan Duitse spelt
Biologische spelt zuurdesem
Biologische spelt zuurdesem voor een beter gerezen en smaakvoller brood met de nootachtige smaak van spelt.
Combineer het zuurdesemextract met
gist of bakpoeder. Deze verpakking is genoeg voor 1 kg meel.
Recept | Zuurdesembrood
Bereiding
Stap 1
Verroer alle ingrediënten.
Stap 2
Kneed 6 minuten tot een goed deeg.
Stap 3
Laat het deeg afgedekt 45 minuten op een warme plek rusten. Niet nodig bij gebruik van bakpoeder.
Stap 4
Vorm het deeg, bedek met meel en doe in een vorm. Laat het brood 30 minuten rusten. Niet nodig bij gebruik van bakpoeder.
Stap 5
Bak het brood ca. 60 minuten op 200ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
Stap 6
Laat het brood afkoelen op een rooster.
Productdata
Ingrediënten
Volkoren Speltmeel* en Starterculturen.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten. Vrij van lactose.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch..
Leverancier
Sonnentracht GmbH
Auf dem Dreieck 1
Bremen, Duitsland
Herkomst
Volkoren Speltmeel [Duitsland].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
3,2 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1488 kJ / 351 kCal |
Vetten | 2,6 gram |
- waarvan verzadigd | 0,9 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,7 gram |
Koolhydraten | 59 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Vezels | 7,1 gram |
Eiwitten | 16 gram |
Zout | 0,01 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001 | EU-Landbouw