Biologische glutenvrije rustieke ciabatta afbakbroodjes.
luchtige glutenvrije ciabatta broodjesom af te bakken
van maïszetmeelmet rijst zuurdesem
5,8 g vezelsper 100 gram
geproduceerd in Duitslandvoor Alnavit
Biologische glutenvrije rustieke ciabatta afbakbroodjes
Luchtige ciabatta broodjes van maïszetmeel met rijst zuurdesem. Verrijkt met lijnzaadmeel voor extra vezels en eiwitten. Lekker met tomaat en mozzarella. De verpakking bevat 2 ciabatta afbakbroodjes van elk ca. 90 gram.
Bak de ciabatta afbakbroodjes 10 minuten op 200ºC in de oven. Je kunt de broodjes ook in sneetjes snijden en roosteren.
Productdata
Ingrediënten
Water, Maïszetmeel* (25%), Zuurdesem (Rijstmeel* en Water) (12%), Lijnzaadmeel*, Zonnebloemolie*, Rijstmeel*, Maïsmeel* (2%), Aardappelvlokken*, Vlozaadschil*, Erwteneiwit*, Dextrose*, Gist*, Zeezout en Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van ei, lupine, sesam en soja. Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van dextrose en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
13 g LDPE / PA / EVOH plastic | 0,3 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 766 kJ / 182 kCal |
Vetten | 2,4 gram |
- waarvan verzadigd | 0,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,1 gram |
Koolhydraten | 33 gram |
- waarvan suikers | 0,9 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 5,8 gram |
Eiwitten | 4,1 gram |
Zout | 1,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-118