Biologische glutenvrije haver afbakbroodjes.
robuuste glutenvrije afbakbroodjesmet een krokante korst
van havermet rijst zuurdesem
6,9 g vezelsper 100 gram
glutenvrijgecertificeerd glutenvrij
Biologische glutenvrije haver afbakbroodjes
Biologische glutenvrije haver afbakbroodjes van havervlokken, volkoren havermeel en rijst zuurdesem. Rustieke broodjes met een krokante korst. Perfect voor de zondagse brunch. Bak de broodjes 10 minuten op 200ºC in de oven.
De verpakking bevat 2 broodjes van 60 gram.
Productdata
Ingrediënten
Water, Glutenvrije Havervlokken* (17%), Maïszetmeel* (17%), Volkoren Havermeel* (10%), Rijst Zuurdesem (Rijstmeel* en Water), Blond Lijnzaadmeel*, Appelazijn*, Zonnebloemolie*, Rijstmeel*, Gemalen Vlozaadschil*, Erwten Eiwitpoeder*, Dextrose*, Zeezout, Gist* en Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van ei, lupine, sesam en soja. Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van dextrose en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
6,6 g LDPE / PA / EVOH plastic | 0,6 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 941 kJ / 224 kCal |
Vetten | 5,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,7 gram |
- waarvan onverzadigd | 4,4 gram |
Koolhydraten | 35 gram |
- waarvan suikers | 0,8 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 6,9 gram |
Eiwitten | 6 gram |
Zout | 1,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainOATS-DE-094-127