Biologische bolognese kruidenmix.
mild kruidige klassiekerbolognese kruidenmix
met oregano, basilicum, salieen paddenstoel
met Kalahari woestijnzout18,8 g zout / 100 g
geproduceerd in Berlijn, Duitslandop ambachtelijke wijze
Biologische bolognese kruidenmix
Deze mild kruidige klassieker houdt zijn belofte en zal fans van de rode saus vrolijk maken. Er zit alles in wat erin hoort: oregano, basilicum, salie, knoflook, ui, zout, peper, paprikapoeder en als speciale smaakkick paddenstoel. Zonder gistextract.
Perfect voor het kruiden van bolognese tomatensaus. Zout toevoegen is niet nodig.
Productdata
Ingrediënten
Tomaat*, Kalahari Woestijnzout, Zoet Paprikapoeder*, Oregano* (10%), Knoflook*, Ui*, Salie* (4%), Paddenstoel*, Basilicum* (4%) en Zwarte Peper*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van mosterd. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Zonder gistextract.
Leverancier
Spicebar GmbH
Am Borsigturm 100
Berlijn, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Berlijn, Duitsland.
Verpakking
59 g blik | 1 g papieren etiket
Deze verpakking is zeer goed recyclebaar zonder kwaliteitsverlies. De etiketten zijn makkelijk te verwijderen door de verpakking met warm water te wassen. Zo kun je de verpakking hergebruiken voor bijvoorbeeld andere kruiden.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1024 kJ / 241 kCal |
Vetten | 5 gram |
waarvan verzadigd | 1 gram |
waarvan onverzadigd | 4 gram |
Koolhydraten | 37 gram |
waarvan suikers | 29 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 18,8 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Het leven is te kort voor slechte kruiden
Om deze reden reizen wij rond de wereld op zoek naar de beste kruiden, specerijen en zouten. Op het historische "Borsiggelände" in Berlin Tegel hebben we een moderne ambachtelijke kruidenfabriek opgezet. Hier worden onder de hoogste standaarden kruidenmixen geproduceerd. Voor de optimale smaak van de kruidenmixen is het belangrijk dat alle ingrediënten op de juiste wijze worden vermalen. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld een messcherpe schijfmolen die de specerijen eerder snijdt dan maalt en een traditionele steenmolen zoals bekend van de meelproductie. Grote industriemachines gebruiken we niet. Door deze excellente verwerking kunnen we de beste kwaliteit kruidenproducten bieden.
Recept | Bolognese tomatensaus
Recept voor een heerlijke bolognese tomatensaus.
Ingrediënten
- 300 g Rundergehakt
- 4 eetlepels Olijfolie
- 1 Sinaasappel
- 70 g Tomatenpuree
- 12 g Bolognese Kruidenmix
- 150 ml Water
- Parmezaanse Kaas
- Basilicum vers
Bereiding
- Doe het rundergehakt met 4 eetlepels olijfolie in de pan en bak ca. 5 minuten aan op middelhoog vuur.
- Schil ondertussen de sinaasappel, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en vang het sap op.
- Voeg daarna de tomatenpuree en de kruidenmix toe aan het gehakt. Bak 5 minuten op middelhoog vuur licht aan (laat niet aanbranden!). Dit zorgt voor een bijzondere noot.
- Voeg hierna het sinaasappelsap en het water toe en verroer totdat het geheel goed is opgelost. Voeg hierna de sinaasappelstukken toe.
- Laat 10 minuten sudderen.
- Serveer met spaghetti of penne en garneer met Parmezaanse kaas en verse basilicum.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten