Biologische steak that grill kruidenmix.
aromatisch | verfijndMediterrane stijl
voor steak van de grillvermeng de kruidenmix met olie
zonder toegevoegd zoutalleen van nature aanwezig zout
verpakt in thuis composteerbaar plasticvan cellulose
Biologisch steak that grill kruidenmix
Een simpele, maar verfijnde biologische kruidenmix in Mediterraane stijl met aromatische kruiden zoals rozemarijn en tijm. Zonder toegevoegd zout.
Voor steak van de grill. Vermeng de kruidenmix met wat olie. Bestrooi het vlees met wat
zout, smeer het vlees in met de olie en laat bij voorkeur enkele uren intrekken voor het beste resultaat. Grill de steak, bestrijk nogmaals met de kruidenmix olie en laat kort rusten.
Specialist in kruiden sinds 1988
Het verhaal van Sonnentor begon in 1988. Rond deze tijd had de Oostenrijkse regio Waldviertel weinig werkgelegenheid. Johannes Gutman kwam op het vooruitstrevende idee om de biologische kruiden en specerijen van zijn vaderland Oostenrijk te gaan vermarkten. Al vanaf het begin was het belangrijkste doel niet winst maken, maar bijdragen aan het algemeen belang. Sonnentor is volledig zelfstandig en heeft dus geen aandeelhouders. Daarbij is duurzaamheid zeer belangrijk voor Sonnentor. Sonnentor compenseert alle CO2 uitstoot van de productie. Producten worden zoveel mogelijk verpakt in thuis composteerbaar plastic van cellulose, dit heeft al meer dan 250 ton aan plastic afval bespaart. Ook aan de theezakjes wordt gedacht, deze zijn gemaakt van ongebleekt papier. Daarbij is Sonnentor sinds 2020 gestopt met folie om de doosjes thee.
Hoogwaardige kruiden direct van de boer
Sonnentor koopt direct in bij boeren wereldwijd. Hierdoor is er geen tussenhandel, wordt speculatie voorkomen en kan het Oostenrijkse bedrijf er zeker van zijn dat de boer een eerlijke prijs krijgt. Sonnentor geeft boeren zekerheid door lange termijn samenwerkingen. Door de directe handel is het bekend waar de kruiden en specerijen vandaan komen: goudsbloem van familie Schmidt uit Oostenrijk, appelmunt van familie Cordes uit Noord-Duitsland en peper van familie Ayo uit Tanzania. Sonnentor wil je verrassen met een variëteit aan kruidenproducten en innovaties. Daarbij gaat men voor de beste kwaliteit: kruiden worden langzaam onder de 40°C gedroogd en op het perfecte moment geoogst. Pesticiden en commerciële meststoffen zul je niet vinden op de velden van de Sonnentor boeren. Alle grondstoffen worden in het laboratorium onderzocht op meer dan 500 residuen.
Productdata
Ingrediënten
Knoflook*, Rozemarijn*, Tijm*, Tomatenvlokken* (20%), Zwarte Peper* en Ui*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Zonder gistextract, smaakversterkers, toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Sonnentor GmbH
Sprögnitz 10
Sprögnitz, Oostenrijk
Herkomst
Geproduceerd in Sprögnitz, Oostenrijk.
Verpakking
7 g papier | 2 g cellulose plastic
Het doosje mag in de papierbak. De plastic zak is thuis composteerbaar en dus geschikt voor op je eigen composthoop. Binnen 42 dagen is de zak bij optimale omstandigheden opgelost. Controleer wanneer je geen eigen composthoop hebt bij je afvalverwerker of de zak bij het GFT-afval of het restafval mag.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1206 kJ / 289 kCal |
Vetten | 2,8 gram |
waarvan verzadigd | 0,8 gram |
waarvan onverzadigd | 2 gram |
Koolhydraten | 35,8 gram |
waarvan suikers | 13,7 gram |
waarvan van nature aanwezig | 13,7 gram |
Vezels | 35 gram |
Eiwitten | 11,5 gram |
Zout | 0,07 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,07 gram |
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Keurmerken
EU BiologischAT-BIO-301 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten