Biologische witte tarwe fettuccine.
Italiaanse fettuccine pastavan durum tarwegries
uit bronzen matrijsruw oppervlakte
ideaal voor pasta met lichte sauzenzoals fettuccine alfredo
gemaakt in Italiëvan Italiaans tarwe
Biologische witte tarwe fettuccine
Biologische Italiaanse pasta specialiteit geliefd in Rome: een lange pasta met een breedte die zich bevindt tussen
linguine en
tagliatelle. "Fettuccinne" betekent kleine banden. Biologische Italiaanse witte durum tarwegries wordt vermengd met water, door bronzen matrijzen gedrukt en zorgvuldig gedroogd. Door het ruwe oppervlak en de brede vorm absorbeert de fettuccine pastasauzen bijzonder goed. Deze pasta wordt gemaakt door onze partner A.S.T.R.A. in Lombardije, Italië.
Kook 10-12 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water. Ideaal voor pasta met lichte sauzen zoals fettuccine alfredo of een pasta met zalm en roomsaus.
Productdata
Ingrediënten
100% Durum Tarwegries*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten. Kan sporen bevatten van mosterd en soja. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnatura GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Durum Tarwegries [Italië].
Gemaakt door A.S.T.R.A. in Lombardije, Italië.
Verpakking
4,3 g PP plastic
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1487 kJ / 351 kCal |
Vetten | 1,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,1 gram |
Koolhydraten | 72 gram |
- waarvan suikers | 4,3 gram |
Vezels | 2,6 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Alnatura Origin
Geniet van authentieke smaakervaringen met een garantie van herkomst. De ingrediënten voor Alnatura Origin producten worden zorgvuldig geselecteerd en voorzichtig verwerkt.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten