Fijn biologisch meel van groene bakbananen uit Sri Lanka. De bakbananen worden geschild, in kleine stukjes gesneden, gedroogd en dan zorgvuldig vermalen tot bananenmeel. Dit glutenvrije meel smaakt noch zoet, noch naar bananen. Het meel is simpelweg smaakneutraal. Het hoge zetmeelgehalte zorgt voor een goede binding in baksels.
Gebruik voor brownies, cake, griespudding, pannenkoeken en meer. Gebruik je bakbananenmeel bijvoorbeeld als alternatief voor bloem in recepten kunnen je ca. 40% minder meel gebruiken. Ook te gebruiken als bindmiddel voor sauzen en soepen.
Ingrediënten
100% Bakbanaan*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Govinda Natur GmbH
Joseph Monier Straße 12
Neustadt, Duitsland
Herkomst
Bakbanaan [Sri Lanka]. Verpakt in Duitsland.
Verpakking
Karton [24 g] en PP plastic [9 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1527 kJ / 365 kCal |
Vetten | 2 gram |
waarvan verzadigd | 1 gram |
waarvan onverzadigd | 1 gram |
Koolhydraten | 78 gram |
waarvan suikers | 1 gram |
Eiwitten | 3,7 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score