Biologische guargom.
bindt snel zonder verhittinggoede binding
perfect voor het binden van koude gerechtenzoals desserts
85 g vezelsper 100 gram
geteeld in Indiaverpakt in Duitsland
Biologische guargom
Een plantaardig glutenvrij bindmiddel van de zaden van de guarboon struik. Uniek aan guargom is dat dit bindmiddel ook zeer snel bindt zonder verhitting.
Deze verpakking bevat 2 papieren zakjes met elk 50 g bindmiddel. Doordat verhitten niet nodig is is guargom uitermate geschikt voor koude desserts, maar ook makkelijk voor warme gerechten zoals sauzen, soepen en stoofpotten omdat het snel bindt. Ook kan guargom voor goede binding zorgen in glutenvrije baksels.
Dosering
Deeg
1 theelepel per kg meel.
Desserts en ijs
2 theelepels per 250 ml vloeistof.
Sauzen en soepen
1 theelepel per 250 ml.
De guarplant
Guargom wordt geproduceerd van de zaden van de guarplant. Deze wordt hoofdzakelijk in India en Pakistan geteeld. Dit natuurlijke verdikkingsmiddel wordt geproduceerd door het vermalen van de buitenlaag van de zaden.
Productdata
Ingrediënten
100% Guargom*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Glutenvrij en lactosevrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Sonnentracht GmbH
Auf dem Dreieck 1
Bremen, Duitsland
Herkomst
Guargom [India].
Verpakt in Duitsland.
Verpakking
31 g papier
Deze papieren verpakking is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 829 kJ / 205 kCal |
Vetten | 0,8 gram |
waarvan verzadigd | 0,4 gram |
waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 88 gram |
waarvan suikers | 1,5 gram |
waarvan van nature aanwezig | 1,5 gram |
Vezels | 85 gram |
Eiwitten | 4,9 gram |
Zout | 0,01 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001 | Niet-EU-Landbouw
Meer weten