Biologisch arrowroot poeder.
handig bindmiddelwat snel verdikt
heldere vloeistofvloeistof gebonden met arrowroot blijft helder
uitermate geschikt voor glazuren, puddingen sauzen
geteeld in Indiaverpakt in Duitsland
Biologisch arrowroot poeder
Biologisch bindmiddel van gemalen arrowroot wortel. In tegenstelling tot maïszetmeel blijft vloeistof gebonden met arrowroot poeder wel helder.
Deze verpakking bevat 3 papieren zakjes met elk 50 g arrowroot poeder. Gebruik voor een lichte binding 1 afgestreken theelepel per 250 ml vloeistof.
Wat kun je met arrowroot poeder?
Glazuren, pudding en sauzen
Uitermate geschikt voor het binden van glazuren, pudding en sauzen omdat arrowroot al bij 65°C verdikt.
Eivervanger
Geschikt als eivervanger in combinatie met plantaardige room.
Paneermeel
Geschikt als vegan paneermeel. Vermeng de arrowroot met wat water en paneer, geen ei of melk nodig.
Pijlwortel
Arrowroot poeder wordt uit de wortel van de pijlwortel gewonnen. Deze plant heeft een duidelijke voorkeur voor een tropisch en subtropisch klimaat en bestaat voor circa 25% uit zetmeel. De wortels worden voor de productie van het poeder gedroogd en aansluitend fijn gemalen.
Productdata
Ingrediënten
100% Arrowroot*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Glutenvrij en lactosevrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Sonnentracht GmbH
Auf dem Dreieck 1
Bremen, Duitsland
Herkomst
Arrowroot [India].
Verpakt in Duitsland.
Verpakking
30 g papier
Deze papieren verpakking is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1494 kJ / 357 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 88 gram |
waarvan suikers | < 0,5 gram |
waarvan van nature aanwezig | < 0,5 gram |
Vezels | 3 gram |
Eiwitten | < 0,5 gram |
Zout | < 0,01 gram |
waarvan van nature aanwezig | < 0,01 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001 | Niet-EU-Landbouw
Meer weten