Biologische slagroomversteviger.
slagroomverstevigervoor stevige slagroom die niet inzakt
van baobab, zetmeelen poedersuiker
voor slagroomook geschikt voor plantaardige room
geproduceerd in Duitslandmet baobab uit Mozambique
Biologische slagroomversteviger
Een bindmiddel van baobab, zetmeel en poedersuiker wat het uittreden van water uit slagroom voorkomt. Daardoor wordt de slagroom steviger en zakt deze niet in. Ook geschikt voor plantaardige room zoals
kokosroom.
Deze verpakking bevat 3 zakjes, elk zakje is genoeg voor 250 gram room. Doe 250 g (plantaardige) room in een kom en voeg het zakje slagroomversteviger toe. Klop ca. 3 minuten totdat de slagroom de gewenste consistentie heeft bereikt. Verfijn eventueel met wat
vanillesuiker #6.
Productdata
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten