Biologische glutenvrije quinoa zuurdesem.
voor een beter gerezenen smaakvoller brood
bak een heerlijk glutenvrij broodmet gist of bakpoeder
glutenvrijdoor het gebruik van quinoa
geproduceerd in Duitslandvan Duitse quinoa
Biologische glutenvrije quinoa zuurdesem
Biologische glutenvrije quinoa zuurdesem voor een beter gerezen en smaakvoller brood.
Combineer het zuurdesemextract met
gist of
bakpoeder. Deze verpakking is genoeg voor 500 g meel.
Recept | Glutenvrij zuurdesembrood
Ingrediënten
1 zakje Agava Quinoa Zuurdesem #73 | 500 g Glutenvrij Meel | 450 ml Water | 1 zakje
Agava Droge Gist #2 of
Agava Bakpoeder #1 | 1 theelepel Zout
Bereiding
Stap 1
Verroer alle ingrediënten.
Stap 2
Kneed meerdere minuten tot een goed deeg.
Stap 3
Laat het deeg 1 uur op een warme plek rusten. Niet nodig bij gebruik van bakpoeder.
Stap 4
Bak het brood ca. 70 minuten op 180ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte. Laat het brood afkoelen op een rooster.
Productdata
Ingrediënten
Quinoameel* (95%) en Ferment (Maïsmeel*, Erwtenmeel* en Honing*).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Glutenvrij en lactosevrij.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van honing. Zonder toegevoegd zout. Vegetarisch.
Leverancier
Sonnentracht GmbH
Auf dem Dreieck 1
Bremen, Duitsland
Herkomst
Quinoameel [Duitsland].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
3,2 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1531 kJ / 363 kCal |
Vetten | 5,7 gram |
waarvan verzadigd | 0,5 gram |
waarvan onverzadigd | 5,2 gram |
Koolhydraten | 63 gram |
waarvan suikers | 1,9 gram |
waarvan van nature aanwezig | 1,9 gram |
Vezels | 6,6 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 0,01 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten