Biologische passata di pomodoro gezeefde tomaten uit Toscane, Italië.
intensieve tomatensmaakonvergelijkbaar
van vers geoogste tomatenmet de hand gesorteerd
zonder toevoegingenzelfs geen zout
uit Toscane, Italiëvan Italiaanse tomaten
Biologische passata di pomodoro
Biologische passata di pomodoro uit Toscane, Italië. Het Toscaanse klimaat en de mineraalhoudende bodem brengen waterarme tomaten voort met een onvergelijkbare smaak. De vers geoogste tomaten worden met de hand gesorteerd en binnen enkele uren verwerkt. Hierdoor heeft deze passata di pomodoro een intensieve tomatensmaak. Gezeefde tomaten zonder toevoegingen, zelfs geen zout.
Onmisbaar voor pastasaus, pizzasaus, soep, stoofpotten en nog veel meer gerechten.
Op bezoek bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
100% Tomaat*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toevoegingen. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
S.P. 81 Osa n. 7
Albinia, Italië
Herkomst
Uit Toscane, Italië.
Verpakking
Glazen potje met metalen deksel.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 94 kJ / 22 kCal |
Vetten | 0,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 3 gram |
- waarvan suikers | 3 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 3 gram |
Vezels | 2,1 gram |
Eiwitten | 1,3 gram |
Zout | 0,05 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,05 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006
Italiaanse Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!