Biologische gezeefde tomaten.
pure tomatensmaakvan waterarme tomaten
lekker als basis voor vele Mediterrane gerechtenen sauzen
zonder toegevoegd zout100% tomaat
uit Italiëvan Toscaanse tomaten
Biologische passata di pomodoro
Biologische passata di pomodoro, oftewel gezeefde tomaten. Het Toscaanse klimaat en de mineraalrijke bodem zorgen voor waterarme tomaten met een onvergelijkbare smaak. De tomaten worden binnen enkele uren verwerkt voor de beste kwaliteit. Pure tomatensmaak. Zonder toegevoegd zout.
Voor pastasaus, pizzasaus, soep, stoofpotten en nog veel meer.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
100% Tomaat*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Italië van tomaten geteeld in Toscane, Italië.
Verpakking
303 g glas | 6 g ijzer | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. Het potje mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 130 kJ / 30 kCal |
Vetten | 0,2 gram |
- waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | < 0,1 gram |
Koolhydraten | 4,8 gram |
- waarvan suikers | 4 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 4 gram |
Eiwitten | 1,4 gram |
Zout | 0,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,1 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw