Biologische gezeefde tomaten.
Intensieve pure smaakVan zongerijpte tomaten
Basis voor vele gerechtenZoals soepen en sauzen
OngezoutenZonder toegevoegd zout
Uit het Italiaanse ToscaneVan Toscaanse tomaten
Biologische passata di pomodoro
100% biologische tomaten uit het Italiaanse Toscane, zonder toegevoegd zout. Een mineraalrijke bodem en een gunstig mediterraan klimaat geven de tomaten de intensieve smaak. Ze bevatten weinig water en worden gekenmerkt door hun natuurlijke zoetheid. De zongerijpte tomaten worden zorgvuldig met de hand gesorteerd en binnen een paar uur verwerkt op onze moderne machines. De intensieve smaak van dit product doet onmiddellijk denken aan vers geoogste tomaten uit Toscane. Een voorzichtige verwerking en stoom pasteurisatie zorgen ervoor dat de oorspronkelijke smaak en helderrode kleur optimaal behouden blijven.
Passata is een zachte saus met een gelijke consistentie die direct te verwarmen is. Basis voor vele gerechten. Ideaal voor de snelle bereiding van bijvoorbeeld tomatensoep en pastasauzen.
Productdata
Ingrediënten
100% Tomaat*.
*Uit biologische landbouw.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Tomaat [Toscane, Italië]. Geproduceerd in Toscane, Italië.
Verpakking
Glas [210 g], metaal [7,8 g] en papier [0,8 g].
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 130 kJ / 30 kCal |
Vetten | < 0,2 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,1 gram |
Koolhydraten | 4,8 gram |
waarvan suikers | 4 gram |
Eiwitten | 1,4 gram |
Zout | 0,1 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Een dag bij LaSelva
Deze korte documentaire is gemaakt in 2015. Inmiddels is bijvoorbeeld de fabriek verder gemoderniseerd en uitgebreid. Maar de video geeft nog steeds een goed beeld van de werkwijze en visie van LaSelva.
Top Italian Food 2022
De LaSelva Passata di Pomodoro is opgenomen in de Top Italia Food 2022 gids. Deze gids viert de excellentie van Italiaanse producten en is een initiatief van de autoriteit op het gebied van Italiaans eten Gambero Rosso.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten