Biologische bruine rijstazijn.
vol | frisklassieke rijstazijn
langzaam gefermenteerdvolgens een eeuwenoud proces
voor dressings, marinades, sauzenen sushi
gemaakt in Japanop het eiland Kyushu
Biologische bruine rijstazijn
Biologische bruine rijstazijn gemaakt op het Japanse eiland Kyushu. Deze klassieke rijstazijn wordt gemaakt door volkoren rijst langzaam te laten fermenteren volgens een eeuwenoud proces. Dit resulteert in een rijstazijn met een bijzonder volle frisse smaak.
Bruine rijstazijn zorgt voor een smaakcontrast wat vele gerechten tot leven brengt. Te gebruiken voor dressings, groentegerechten, marinades, sauzen en sushi.
Productdata
Ingrediënten
Water en Volkoren Rijst* (20%).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Gemaakt op het Japanse eiland Kyushu.
Verpakking
160 g glas | 5 g PP/LDPE/PET plastic | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De wikkel en gietdop mogen in de plastic bak. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 75 kJ / 18 kCal |
Vetten | 0 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 0,7 gram |
waarvan suikers | 0 gram |
Eiwitten | 0,8 gram |
Zout | 0,03 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 ml toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
De visie van Clearspring
Keurmerken
EU Biologisch
NL-BIO-01 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch
Meer weten