Biologische Mikawa mirin.
diep | licht zoetrijk aan umami
12 maanden gerijptJapanse specialiteit
gebruik voor salades, wokgerechtenen vlees
gemaakt in Japanauthentiek Japans product
Biologische Mikawa mirin
Biologische mirin uit de Japanse regio Mikawa, in Japan gezien als een van de beste regio's voor mirin. Deze gefermenteerde kookwijn wordt op traditionele wijze gemaakt van rijst met koji culturen. Deze Japanse specialiteit heeft 12 maanden gerijpt. Diepe licht zoete smaak welke rijk is aan umami.
Mirin is een minder bekend ingrediënt uit de Japanse keuken, maar geeft vele Japanse gerechten een kenmerkende rijke smaak. Gebruik mirin ter verrijking van vele gerechten zoals salades, wokgerechten en vlees. Combineer mirin met
bruine rijstazijn en
yaemon tamari voor een bijzondere dressing. Gebruik spaarzaam.
Het maken van mirin
Productdata
Ingrediënten
Zoete Rijst* (52%), Water en Gefermenteerde Rijst* (23%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van lactose.
Overig
Veganistisch. Bevat alcohol.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in de regio Mikawa, Japan.
Verpakking
160 g glas | 5 g PP/LDPE/PET plastic | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 804 kJ / 189 kCal |
Vetten | 0,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,5 gram |
Koolhydraten | 46 gram |
- waarvan suikers | 38 gram |
Eiwitten | 0,6 gram |
Zout | 0,15 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suikers en 0 g zout per 100 ml toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischNL-BIO-01 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association OrganicGaat verder dan biologisch