Biologische bruine rijstazijn van het Japanse eiland Kyushu.
volle frisse smaakklassieke rijstazijn
voor o.a. dressings, marinades, sauzenen sushi
langzaam gefermenteerdvolgens een eeuwenoud proces
van het eiland KyushuJapan
Biologische bruine rijstazijn
Biologische bruine rijstazijn van het Japanse eiland Kyushu. Deze klassieke rijstazijn wordt gemaakt door volkoren rijst langzaam te laten fermenteren volgens een eeuwenoud proces. Dit resulteert in een rijstazijn met een bijzonder volle frisse smaak.
Bruine rijstazijn zorgt voor een smaakcontrast wat vele gerechten tot leven brengt. Te gebruiken voor o.a. dressings, groentegerechten, marinades, sauzen en sushi.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Water en Volkoren Rijst* (20%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd op het Japanse eiland Kyushu.
Verpakking
Verpakt in een glazen fles met een metalen dop.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 75 kJ / 18 kCal |
Vetten | 0 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 0,7 gram |
- waarvan suikers | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Eiwitten | 0,8 gram |
Zout | 0,03 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,03 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischNL-BIO-01
Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!