Biologische umamipasta met chili.
om umami in een gerecht te brengenrijke smaak
voor o.a. noedels, rijsten soep
van gefermenteerde rijsttraditioneel bereid
uit Japanmet Japanse sojasaus
Biologische umamipasta chili
Biologische umamipasta met chili. Deze umamipasta wordt traditioneel gemaakt door koji aan rijst toe te voegen en dit te laten fermenteren. Hierna wordt de rijst gemengd met sojasaus om tot deze veelzijdige verfijnde smaakmaker te komen.
Umamipasta is toe te voegen aan vele gerechten zoals noedels, rijst en soep om umami in een gerecht te brengen. Deze umamipasta is te zien als een natuurlijke smaakversterker. Ook is de umamipasta lekker over bijvoorbeeld avocado en gegrilde aubergine.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Sojasaus (Water, Sojaboon*, Tarwe* en Zeezout) (47%), Gefermenteerde Rijst (Rijst* en Koji) (28%), Water en Chili* (0,7%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten en soja.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Japan.
Verpakking
Verpakt in een plastic knijpzak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 445 kJ / 105 kCal |
Vetten | 0,4 gram |
- waarvan verzadigd | 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,3 gram |
Koolhydraten | 20 gram |
- waarvan suikers | 3 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 3 gram |
Eiwitten | 5,4 gram |
Zout | 6,3 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischJP-BIO-154
Niet-EU-Landbouw