Biologische witte cannellini bonen.
stevige bonen met een zachte smaakgekookt
lekker voor baked beans, groentegerechtenen stoofpotten
6,4 g eiwittenper 100 gram
witte bonen uit Italiëgeproduceerd in Italië
Biologische witte cannellini bonen
Biologische witte cannellini bonen geteeld in Italië. Stevige bonen met een zachte smaak. Het uitlekgewicht is 240 g.
Lekker voor baked beans, groentegerechten en stoofpotten.
Productdata
Ingrediënten
Witte Cannellini Boon*, Water en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Alnatura GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Witte Cannellini Boon [Italië].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
50 g metaal | 2 g papier
Afhankelijk van je afvalverwerker mag het blik in de plastic bak of bij het restafval.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 377 kJ / 89 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 13 gram |
waarvan suikers | 1,2 gram |
Vezels | 5,9 gram |
Eiwitten | 6,4 gram |
Zout | 0,35 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0,34 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Zinvol voor mens en aarde
Waar Alnatura op het etiket staat vind je niet alleen authentieke smaak en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit, maar ook meer dan 40 jaar pionierswerk in de ontwikkeling van biologische producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk ontwikkeld zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor duurzaamheid en zetten ons in voor de ontwikkeling van de biologische landbouw. Dat is terug te zien in de 7 uitgangspunten van het Alnatura bio-initiatief beginnend met een economisch model gebaseerd op zinvolle ontwikkeling en eindigend met het bieden van de best mogelijke kwaliteit. Met elke aankoop neem je ook zelf het initiatief, een initiatief om tot meer biologische landbouw te komen. Dat is zinvol genieten!
Een goede aanvulling op je eetpatroon
Peulvruchten zijn een goede aanvulling op je eetpatroon vanwege het relatief hoge gehalte eiwitten, vezels, ijzer en andere nuttige voedingsstoffen. Daarom adviseert het Voedingscentrum om elke week peulvruchten te eten. Door de voedingswaarden zijn peulvruchten ook uitermate geschikt als vervanger van vlees in vele gerechten.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | Italiaanse Landbouw
Meer weten