Biologische glutenvrij volkoren farfalle.
glutenvrije pastafarfalle
van 100% volkoren rijstbiologisch
bron van vezels3,2 g vezels / 100 g
geproduceerd in Italiëvoor Alnavit
Biologische glutenvrije volkoren rijst farfalle
Geniet van de klassieke vlinderpasta, maar dan glutenvrij! Deze glutenvrije pasta is geproduceerd in Italië van hoogwaardig volkoren rijstmeel. Het zorgvuldige productieproces zorgt voor een goede glutenvrije pasta. Bron van vezels.
Laat per 100 gram pasta 1 liter water met 1 theelepel
zeezout koken. Laat de pasta 12-15 minuten koken.
Productdata
Ingrediënten
100% Volkoren Rijstmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Glutenvrije en lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Bron van vezels [minstens 3 g vezels / 100 g].
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
5 g PP plastic
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1481 kJ / 350 kCal |
Vetten | 2,8 gram |
- waarvan verzadigd | 0,7 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,1 gram |
Koolhydraten | 72 gram |
- waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 3,2 gram |
Eiwitten | 7,5 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-094-138
Meer weten