Biologische glutenvrije volkoren rijst couscous.
glutenvrije couscousmet een goede consistentie
van 100% volkoren rijstbiologisch
bron van vezels3,2 g vezels / 100 g
geproduceerd in Italiëvoor Alnavit
Biologische glutenvrije volkoren rijst couscous
Op zoek naar een goed glutenvrij alternatief voor couscous? Gevonden! Deze glutenvrije couscous is geproduceerd in Italië van hoogwaardig volkoren rijstmeel. Het zorgvuldige productieproces zorgt voor een milde couscous met een goede consistentie. Bereid binnen 5 minuten. Bron van vezels.
Couscous wordt veel gebruikt in de Noord-Afrikaanse keuken voor bijvoorbeeld couscoussalades en als bijgerecht. Overgiet 100 g couscous met 130 ml kokend water en laat afgedekt 5 minuten wellen. Verroer daarna met een vork met 4 eetlepels
olijfolie en wat
zout. De couscous is ook lekker om te bereiden als zoet gerecht met
rijstdrink, verse mango en
kokosrasp.
Productdata
Ingrediënten
100% Volkoren Rijstmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Bron van vezels [minstens 3 g vezels / 100 g].
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
13 g papier
De doos is goed recyclebaar.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1511 kJ / 357 kCal |
Vetten | 3,2 gram |
- waarvan verzadigd | 1 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 72 gram |
- waarvan suikers | < 0,5 gram |
Vezels | 3,2 gram |
Eiwitten | 8,4 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-094-139
Meer weten