Biologische zwarte knoflookpuree.
Rijk en balsamico achtigUnieke diepe smaak
Gemaakt door fermentatieVan knoflook
Verrijkt vele gerechtenZoals rundvlees, risotto en hummus
Geproduceerd in SpanjeMet Europese knoflook
Biologische zwarte knoflookpuree
Biologische knoflook geteeld in Europa wordt gecontroleerd gefermenteerd. Door warmtetoevoer produceren de suikers en aminozuren melanoïdine wat resulteert in de zwarte zachte knoflook. De fermentatie zorgt er ook voor dat de typerende knoflookgeur en -smaak worden vervangen door een unieke rijke en diepe balsamico achtige smaak.
Een smaakbom die te gebruiken in voor het verrijken van vele gerechten. Denk bijvoorbeeld aan rundvlees, risotto, hummus, stoofpotten, pastagerechten en dressing.
Productdata
Ingrediënten
100% Gefermenteerde Knoflook*.
*Uit biologische landbouw.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Kuperus Foods
Apolloweg 197
Leeuwaarden, Nederland
Herkomst
Gefermenteerde Knoflook [Europese Unie].
Geproduceerd in Spanje.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 498 kJ / 117 kCal |
Vetten | 0 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 21 gram |
waarvan suikers | 17,5 gram |
Eiwitten | 8 gram |
Zout | 0,04 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Keurmerken
EU Biologisch
ES-ECO-001-AN | EU-Landbouw
Meer weten