Biologische Japanse groene kukicha thee.
mild | zachtdelicate nootachtige smaak
traditionele theevan twijgjes en stengels
laag cafeïnegehaltevan nature
uit Japangeteeld in de regio rond Kyoto
Biologische groene kukicha thee
Biologische Japanse groene kukicha thee. De thee is geteeld in de heuvelregio rond Kyoto, een regio die bekend staan als ideaal voor het telen van groene thee vanwege het gunstige klimaat en de goede grond. Kukicha thee wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerden twijgen, stengels en bladeren van de theeplant. Deze worden gestoomd, gerold en gedroogd voordat de thee wordt gerijpt om zijn milde zachte smaak te ontplooien. Door het roosteren van de thee wordt het cafeïnegehalte verlaagd en krijgt de thee een delicate nootachtige smaak. Dit maakt deze groene thee ook geschikt voor later op de dag. Kook vers water en laat de thee 5 minuten trekken.
Deze verpakking bevat 20 zakjes met elk 1,8 g groene kukicha thee.
Thee ID
Soort
Groene kukicha thee
Smaak
Mild | zacht
Cafeïne
Laag
Herkomst
Japan
Temperatuur
100°C
Tijd
5 minuten
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
100% Geroosterde Groene Thee*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Bevat cafeïne in de vorm van groene thee. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Afkomstig uit de regio rond Kyoto, Japan.
Verpakking
Het doosje, de papieren zakjes en de papieren kaartjes aan de theezakjes mogen in de papierbak. De theezakjes zijn thuis composteerbaar en mogen in het GFT-afval.
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Keurmerken
EU BiologischGB-ORG-05 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association OrganicHogere Bio-Standaard
Meer weten