Biologische yaemon tamari sojasaus.
rijk | diepdubbel geconcentreerd
naar een 500 jaar oud receptop traditionele wijze
meer dan 2 zomers gerijptin cederhouten vaten
gemaakt in Japanauthentiek Japans product
Biologische yaemon tamari sojasaus
Deze biologische tamari sojasaus wordt gemaakt volgens een meer dan 500 jaar oud recept door de familie Yaemon, een Japanse familie die al sinds 1871 deze exceptionele sojasaus maakt. De authentieke sojasaus wordt gemaakt met traditionele processen en gereedschappen die worden doorgegeven van generatie op generatie. Voor deze sojasaus worden 2 keer meer sojabonen gebruikt als normaal. De sojasaus wordt natuurlijk gefermenteerd en meer dan 2 zomers gerijpt in cederhouten vaten. Dit alles zorgt voor een zeer bijzondere prijswinnende sojasaus met een rijke diepe smaak die nooit overheerst.
Gebruik als dipsaus, voor sushi en als smaakmaker in dressings, groentegerechten, marinades,
noedelgerechten, salades en wokgerechten. Gebruik spaarzaam.
Productdata
Ingrediënten
Sojaboon* (52%), Water, Zeezout en Mirin (Zoete Rijst*, Water en Gefermenteerde Rijst*).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in Japan.
Verpakking
363 g glas | 4,8 g PP/LDPE plastic | 2 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 415 kJ / 98 kCal |
Vetten | 0 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 8,4 gram |
waarvan suikers | 0,6 gram |
Eiwitten | 15 gram |
Zout | 19,4 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 ml toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Dit product heeft een D-score vanwege het hoge zoutgehalte.
De herkomst van de sojasaus
Keurmerken
EU Biologisch
NL-BIO-01 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch
Great Taste Award
Getest door fine food experts
Meer weten