Biologische witte miso.
Authentieke biologische witte miso uit Japan. Deze witte miso is geproduceerd door een derde generatie producent in Nagano volgens een oud familie recept. De witte miso heeft een ideale balans tussen zout en zoet. Niet gepasteuriseerd.
Lekker voor bijvoorbeeld dressings, sauzen, soepen en stoofpotten. Ook te gebruiken als marinade.
Ingrediënten
Sojaboon* (53%), Gefermenteerde Rijst*, Zeezout en Water.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat soja.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder gistextract, smaakversterkers en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Nagano, Japan.
Verpakking
172 g glas | 13 gram staal | 2 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 587 kJ / 141 kCal |
Vetten | 6,6 gram |
waarvan verzadigd | 0,7 gram |
waarvan onverzadigd | 5,9 gram |
Koolhydraten | 5,3 gram |
waarvan suikers | 4,1 gram |
waarvan van nature aanwezig | 4,1 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 13,1 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.