Biologische witte miso.
ideale balans tussen zout en zoetumami rijk
traditionele Japanse misovolgens een oud familierecept
voor o.a. sauzen, soepenen stoofpotten
geproduceerd in NaganoHonshu, Japan
Biologische witte miso
Authentieke biologische witte miso uit Japan. Deze witte miso is geproduceerd door een derde generatie producent in Nagano volgens een oud familie recept. De witte miso heeft een ideale balans tussen zout en zoet. Niet gepasteuriseerd.
Lekker voor bijvoorbeeld dressings, sauzen, soepen en stoofpotten. Ook te gebruiken als marinade.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Sojaboon* (53%), Gefermenteerde Rijst*, Zeezout en Water.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat soja. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder gistextract, smaakversterkers en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Nagano, Japan.
Verpakking
172 g glas | 13 gram staal | 2 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 587 kJ / 141 kCal |
Vetten | 6,6 gram |
- waarvan verzadigd | 0,7 gram |
- waarvan onverzadigd | 5,9 gram |
Koolhydraten | 5,3 gram |
- waarvan suikers | 4,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 4,1 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 13,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
Great Taste AwardGetest door fine food experts
EU BiologischNL-BIO-01 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association OrganicGaat verder dan biologisch
Vegan KeurmerkGegarandeerd veganistisch
Vragen? Wij helpen je graag!