Biologische kikkererwten miso.
nootachtig | mild | zoetumami rijk
unieke miso van kikkererwtenzonder soja
voor o.a. sauzen, soepenen stoofpotten
geproduceerd in NaganoHonshu, Japan
Biologische kikkererwten miso
Biologische kikkererwten miso. Een unieke sojavrije miso op traditionele wijze geproduceerd door een derde generatie producent in Nagano, Japan. Deze miso heeft een nootachtige milde zoete smaak, zeer gebalanceerd en umami rijk. Niet gepasteuriseerd.
Deze miso is te gebruiken zoals traditionele miso, bijvoorbeeld voor dressings, sauzen, soepen en stoofpotten.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Kikkererwt* (47%), Gefermenteerde Rijst* (34%), Zeezout en Water.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder gistextract, smaakversterkers en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Nagano, Japan.
Verpakking
140 g glas | 8,4 gram staal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 686 kJ / 163 kCal |
Vetten | 2,1 gram |
waarvan verzadigd | 0,3 gram |
waarvan onverzadigd | 1,8 gram |
Koolhydraten | 26 gram |
waarvan suikers | 19 gram |
waarvan van nature aanwezig | 19 gram |
Eiwitten | 6,8 gram |
Zout | 11,8 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischNL-BIO-01 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association OrganicGaat verder dan biologisch
Meer weten