Biologische sushi sojasaus, een unieke verfijnde saus voor sushi.
rijke licht zoete smaakunieke smaakmaker
sojasaus met mirinvolgens traditioneel Japans recept
heerlijk voor sushimaar ook voor groente en tempura
geproduceerd in het Verenigd Koninkrijkmet Japanse mirin
Biologische sushi sojasaus
Biologische sushi sojasaus. Deze unieke verfijnde saus is gemaakt volgens een traditioneel Japans recept. Europese sojasaus is gecombineerd met wat Japanse mirin en bruine rijstazijn. Deze combinatie zorgt voor een rijke licht zoete smaak.
Heerlijk om sushi in te dippen, maar ook lekker voor groente en tempura.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Sojasaus (Water, Sojaboon* (21%), Tarwe*, Zeezout en Ethanol*) (93%), Zeezout, Water, Mirin (Zoete Rijst*, Water, Gefermenteerde Rijst* en Rijst*) en Bruine Rijstazijn (Water en Volkoren Rijst*).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten en soja.
Vrij van
Bevat alcohol en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk van Europese sojasaus met Japanse mirin.
Verpakking
Verpakt in een glazen fles met een plastic dop.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 239 kJ / 57 kCal |
Vetten | 0 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 5 gram |
- waarvan suikers | 0,4 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Eiwitten | 8,8 gram |
Zout | 21,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischGB-ORG-05
EU-/Niet-EU-Landbouw