Biologische sushi sojasaus.
verfijnd | frissushi sojasaus
verfijnd met mikawa mirinen rijstazijn
perfect voor sushien tempura
geproduceerd in het Verenigd Koninkrijkauthentiek Japans product
Biologische sushi sojasaus
Biologische sushi sojasaus geïnspireerd door een Japans recept wat sojasaus combineert met mikawa mirin en rijstazijn. Dit zorgt voor een verfijnde frisse sojasaus.
Perfect als dip voor sushi en tempura. Ook lekker voor groentegerechten, voeg toe aan het einde van het wokken.
Productdata
Ingrediënten
Sojasaus (Water, Sojaboon* (23%), Tarwe*, Zeezout en Ethanol*) (93%), Zeezout, Water, Mirin (Zoete Rijst*, Shocu (Water en Gefermenteerde Rijst*) en Gefermenteerde Rijst*) en Bruine Rijstazijn*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat gluten en soja. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Bevat graanalcohol.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.
Verpakking
187 g glas | 5 g PP/LDPE/PET plastic | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 237 kJ / 56 kCal |
Vetten | 0 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 4,7 gram |
waarvan suikers | 1 gram |
Eiwitten | 8,8 gram |
Zout | 20 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 ml toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Dit product heeft een C-score vanwege het hoge zoutgehalte.
De visie van Clearspring
Keurmerken
EU Biologisch
GB-ORG-05 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch
Meer weten