Biologische shoyu sojasaus.
mild | verfijndshoyu sojasaus
18-24 maandennatuurlijk gefermenteerd
voor koud gebruikzoals salades en sushi
gemaakt in Japanauthentiek Japans product
Biologische shoyu sojasaus
Biologische shoyu sojasaus welke 18 tot 24 maanden natuurlijk heeft gefermenteerd. Mild en verfijnd van smaak. Authentiek Japans product.
Voor koud gebruik zoals dips, salades, sushi en vis. Zoek je sojasaus voor bijvoorbeeld wokgerechten? Kies dan
tamari sojasaus, deze sojasaus behoudt de smaak beter bij verhitting.
Productdata
Ingrediënten
Water, Sojaboon* (19%), Tarwe* en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat gluten en soja. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in Japan.
Verpakking
160 g glas | 5 g PP/LDPE/PET plastic | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 312 kJ / 73 kCal |
Vetten | 0 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 7,3 gram |
waarvan suikers | 0 gram |
Eiwitten | 10 gram |
Zout | 14,2 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 ml toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
De visie van Clearspring
Keurmerken
EU Biologisch
NL-BIO-01 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch
Meer weten