Biologische shoyu sojasaus uit Japan. Een hoogwaardige traditionele sojasaus met een verfijnde smaak.
verfijnde smaakmild
voor o.a. groente, noedels, soepenen sushi
natuurlijk gefermenteerdmet koji
uit JapanJapans product
Biologische shoyu sojasaus
Biologische shoyu sojasaus uit Japan. Een hoogwaardige traditionele sojasaus gemaakt door het natuurlijk laten fermenteren met koji van sojabonen en geroosterde tarwe in cederhouten vaten. Hierdoor krijgt de shoyu sojasaus zijn verfijnde milde smaak.
Te gebruiken voor o.a. groente, noedels, soepen en sushi.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Water, Sojaboon* (20%), Tarwe* en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten en soja.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Japan van sojabonen en tarwe uit niet Europese landen.
Verpakking
Verpakt in een glazen fles met een plastic dop.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 312 kJ / 73 kCal |
Vetten | 0,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,1 gram |
Koolhydraten | 7,3 gram |
- waarvan suikers | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Eiwitten | 10 gram |
Zout | 14,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischNL-BIO-001
Niet-EU-Landbouw