Biologisch glutenvrij kikkererwtenmeel.
licht nootachtig romige smaakvan 100% kikkererwten
19% eiwittenen 16% vezels
voor o.a. brood, falafel, pureeen quiche
glutenvrijgecertificeerd glutenvrij
Biologische glutenvrij kikkererwtenmeel
Biologische glutenvrij kikkererwtenmeel. Meel met een licht nootachtige romige smaak gemaakt door het fijn vermalen van rauwe kikkererwten. Zeer voedzaam meel met 19% eiwitten en 16% vezels.
Kikkererwtenmeel is o.a. te gebruiken voor brood, falafel, puree en quiche.
Dit is Bauckhof
Productdata
Ingrediënten
100% Kikkererwtenmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toevoegingen. Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw gebruiken.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland van grondstoffen uit diverse landen.
Verpakking
Papieren zak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1443 kJ / 344 kCal |
Vetten | 5,9 gram |
- waarvan verzadigd | 1,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 4,8 gram |
Koolhydraten | 44 gram |
- waarvan suikers | 2,4 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2,4 gram |
Vezels | 16 gram |
Eiwitten | 19 gram |
Zout | 0,06 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,06 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-007
Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-018-004
Vragen? Wij helpen je graag!