Demeter biologische glutenvrije havermout.
Glutenvrije havermoutVol van smaak
Snel te bereidenHaverpap met een perfecte consistentie
Bron van eiwitten13 g eiwitten / 100 g
Geproduceerd in DuitslandVan Europese haver
Demeter biologische glutenvrije havermout
Havermout van glutenvrije haver geteeld op biodynamische wijze. Met deze havermout maak je makkelijk en snel haverpap met een perfecte consistentie. De haver is zoveel mogelijk afkomstig uit de regio rond de molen in Noord-Duitsland. Dit product is gecertificeerd glutenvrij. De haver wordt gecontroleerd op gluten van teelt tot het verpakken. Vol van smaak en een bron van eiwitten.
Warm 150 ml
melk of
plantaardige drink op in een pannetje. Doe 5 eetlepels haver in een kom. Giet melk of plantaardige drink over de haver en laat 2 minuten wellen.
Productdata
Ingrediënten
100% Glutenvrije Volkoren Havervlokken**.
**Uit biodynamische landbouw.
Allergie informatie
Kan lupine, mosterd, noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Bron van eiwitten [minstens 12% van de energie in het levensmiddel bestaat uit eiwitten].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrij Volkoren Havervlokken [Noord-Duitsland / Europese Unie]. Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
Papier [13 g]. Volledig recyclebare papieren verpakking.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1560 kJ / 370 kCal |
Vetten | 6,7 gram |
waarvan verzadigd | 1,1 gram |
waarvan onverzadigd | 5,6 gram |
Koolhydraten | 60 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 9,7 gram |
Eiwitten | 13 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Glutenvrije haver
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-Landbouw
Demeter
Biodynamische landbouw
Crossed Grain
OATS-DE-018-039
FairBio
Eerlijke lokale handel
Meer weten