Demeter biologische glutenvrije havermout fruit.
glutenvrije havermoutvol van smaak
met 23% gedroogd fruiten blond lijnzaad
maak snel haverpapmet een perfecte consistentie
van Europese haververwerkt in Noord-Duitsland
Demeter biologische glutenvrije havermout fruit
Havermout van glutenvrije haver geteeld op biodynamische wijze verfijnd met 23% gedroogd fruit en blond lijnzaad. Met deze havermout maak je makkelijk en snel haverpap met een perfecte consistentie. Een lekker fruitig ontbijt of tussendoortje wat van nature zoet is door rozijn, dadel en abrikoos. De haver is zoveel mogelijk afkomstig uit de regio rond de molen in Noord-Duitsland. Dit product is gecertificeerd glutenvrij. De haver wordt gecontroleerd op gluten van teelt tot het verpakken.
Warm 125 ml
melk of
plantaardige drink op in een pannetje. Doe 4 eetlepels haver in een kom. Giet melk of plantaardige drink over de haver en laat 2 minuten wellen.
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken** (75%), Gedroogd Fruit* (Rozijn**, Dadel*, Abrikoos**, Vijg**, Cranberry*, Rijstmeel* en Zonnebloemolie*) (23%) en Blond Lijnzaad*.
*Uit biologische landbouw.
**Uit biodynamische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van noten en sesam. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrij Volkoren Havervlokken [Noord-Duitsland / Europese Unie].
Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
13 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1498 kJ / 355 kCal |
Vetten | 6 gram |
waarvan verzadigd | 0,9 gram |
waarvan onverzadigd | 5,1 gram |
Koolhydraten | 59 gram |
waarvan suikers | 14 gram |
Vezels | 9,9 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 0,02 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Glutenvrije haver
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Demeter
Biodynamische landbouw
Crossed Grain
OATS-DE-018-080
FairBio
Eerlijke lokale handel
Meer weten