Biologisch panko paneermeel.
zeer luchtig en krokant paneermeeluit de Japanse keuken
voor garnalen, groente, kip, sushien tofu
zonder toegevoegde suikersen toegevoegd vet
geproduceerd in Duitslandvan tarwe uit Hongarije en Italië
Biologisch panko paneermeel
Panko is een bijzonder krokant paneermeel uit de Japanse keuken. Panko wordt gemaakt door een speciaal soort brood zonder korst grof te vermalen. Dit zorgt voor een paneermeel wat luchtiger en krokanter is dan het paneermeel wat wij kennen. De basis wordt gevormd door tarwe geteeld op biologische wijze in Hongarije en Italië. Er is dus geen gebruik gemaakt van kunstmest en synthetische bestrijdingsmiddelen. Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd vet.
Gebruik panko voor bijvoorbeeld garnalen, groente, kip, sushi en
tofu. Verroer 1 eetlepel
bloem goed met 3 eetlepels water en een snufje
zout of klop een eitje los. Strooi panko paneermeel op een groot bord. Breng groente,
tofu, vis of vlees op smaak met
zout en
peper, haal door het beslag of de ei en druk vervolgens goed in het panko paneermeel.
Productdata
Ingrediënten
Tarwemeel*, Zout en Gist.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten. Kan sporen bevatten van sesam. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Zonder toegevoegd vet.
Leverancier
Arche Naturprodukte GmbH
Liebigstraße 5A
Hilde, Duitsland
Herkomst
Tarwemeel [Hongarije / Italië].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
10 g plastic | 7 g papier
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1548 kJ / 366 kCal |
Vetten | 3,4 gram |
- waarvan verzadigd | 1,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,3 gram |
Koolhydraten | 68 gram |
- waarvan suikers | < 0,5 gram |
Eiwitten | 13 gram |
Zout | 0,58 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-Landbouw
Meer weten