Biologisch panko paneermeel.
Luchtig crispy paneermeelUit de Japanse keuken
Gebruik voor garnalen, kip, sushiEn nog veel meer
OngezoetZonder toegevoegde suikers
Geproduceerd in DuitslandVan Europese tarwe
Biologisch panko paneermeel
Luchtig en crispy. Panko is een bijzonder paneermeel uit de Japanse keuken. Panko wordt gemaakt door een speciaal soort brood zonder korst grof te vermalen. Dit zorgt voor een paneermeel wat luchtiger en krokanter is dan het paneermeel wat wij kennen. Deze panko is gemaakt van Europese biologische tarwe.
Gebruik panko voor bijvoorbeeld garnalen, kip, sushi en
tofu. Verroer 1 eetlepel
bloem goed met 3 eetlepels water en een snufje
zout of klop een eitje los. Strooi panko paneermeel op een groot bord. Breng groente,
tofu, vis of vlees op smaak met
zout en
peper, haal door het beslag of de ei en druk vervolgens goed in het panko paneermeel. Panko wordt ook vaak gebruikt voor sushi. Maak dan inside sushi rollen, haal door de panko en bak kort.
Vegan | Zonder gistextract | Zonder kleurstoffen | Zonder toegevoegde suikers | Zonder toegevoegd vet
Productdata
Ingrediënten
Tarwemeel*, Zout en Gist.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Bevat gluten (tarwe). Kan sesam bevatten.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Arche Naturprodukte GmbH
Liebigstraße 5A
Hilde, Duitsland
Herkomst
Tarwemeel [Europese Unie]. Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
Plastic [10 g] en papier [7 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1548 kJ / 366 kCal |
Vetten | 3,4 gram |
waarvan verzadigd | 1,1 gram |
waarvan onverzadigd | 2,3 gram |
Koolhydraten | 68 gram |
waarvan suikers | < 0,5 gram |
Eiwitten | 13 gram |
Zout | 0,58 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-Landbouw
Meer weten