Biologisch glutenvrije zaden crackers.
krokante glutenvrije crackersmet zaden zoals pompoenpitten
van zonnebloempittenen aardappelzetmeel
17 g eiwittenper 100 gram
zonder gistextracten smaakversterkers
Biologische glutenvrij zaden crackers
Biologische glutenvrije zaden crackers van zonnebloempitten en aardappelzetmeel. Krokante crackers verfijnd met pompoenpitten, blond lijnzaad, chiazaad en peterselie. Deze crackers bevatten maar liefst 17 g eiwitten per 100 gram. Zonder gistextract.
Productdata
Ingrediënten
Zonnebloempit* (39%), Aardappelzetmeel* (32%), Pompoenpit* (6,5%), Boekweitmeel*, Blond Lijnzaad* (5%), Chiazaad (Salvia Hispanica)* (4,5%), Appelvezel*, Zeezout en Peterselie* (1%).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van ei, lupine, melkeiwit, noten, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Zonder gistextract.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
2,9 g PP/PET plastic | 0,2 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1988 kJ / 477 kCal |
Vetten | 27 gram |
waarvan verzadigd | 3,4 gram |
waarvan onverzadigd | 23,6 gram |
Koolhydraten | 39 gram |
waarvan suikers | < 0,5 gram |
Vezels | 8,9 gram |
Eiwitten | 15 gram |
Zout | 2,8 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-074
Meer weten