Biologisch glutenvrije Parmezaanse kaas crackers.
krokante glutenvrije crackersmet Parmezaanse kaas en oregano
van zonnebloempittenen aardappelzetmeel
19 g eiwittenper 100 gram
zonder gistextracten smaakversterkers
Biologische glutenvrij Parmezaanse kaas crackers
Biologische glutenvrije crackers van zonnebloempitten en aardappelzetmeel. Krokante crackers verfijnd met 8,5% Parmezaanse kaas en oregano. Zonder gistextract en smaakversterkers.
Productdata
Ingrediënten
Zonnebloempit* (36%), Aardappelzetmeel* (29%), Parmezaanse Kaas* (8,5%), Pompoenpit* (6%), Boekweitmeel*, Blond Lijnzaad* (4,5%), Chiazaad* (4%), Appelvezel*, Zeezout en Oregano*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat melkeiwit. Bevat mogelijk sporen van ei, lupine, noten, sesam en soja Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat dierlijk stremsel, toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers).
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland met Italiaanse Parmigiano Reggiano kaas.
Verpakking
3,3 g PP / PET plastic | 0,2 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1999 kJ / 479 kCal |
Vetten | 28 gram |
- waarvan verzadigd | 5 gram |
- waarvan onverzadigd | 23 gram |
Koolhydraten | 36 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 7,7 gram |
Eiwitten | 17 gram |
Zout | 2,7 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-076