Biologisch glutenvrije Parmezaanse kaas crackers.
krokante glutenvrije crackersmet Parmezaanse kaas en oregano
van zonnebloempittenen aardappelzetmeel
19 g eiwittenper 100 gram
zonder gistextracten smaakversterkers
Biologische glutenvrij Parmezaanse kaas crackers
Biologische glutenvrije crackers van zonnebloempitten en aardappelzetmeel. Krokante crackers verfijnd met 8,5% Parmezaanse kaas en oregano. Deze crackers bevatten maar liefst 19 g eiwitten per 100 gram. Zonder gistextract.
Productdata
Ingrediënten
Zonnebloempit* (36%), Aardappelzetmeel* (29%), Parmezaanse Kaas* (8,5%), Pompoenpit* (6%), Boekweitmeel*, Blond Lijnzaad* (4,5%), Chiazaad (Salvia Hispanica)* (4%), Appelvezel*, Zeezout en Oregano*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat melkeiwit. Kan sporen bevatten van ei, lupine, noten, sesam en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Parmezaanse Kaas [Italië].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
3,3 g PP / PET plastic | 0,2 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1999 kJ / 479 kCal |
Vetten | 28 gram |
waarvan verzadigd | 5 gram |
waarvan onverzadigd | 23 gram |
Koolhydraten | 36 gram |
waarvan suikers | < 0,5 gram |
Vezels | 7,7 gram |
Eiwitten | 17 gram |
Zout | 2,7 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-076
Meer weten