Biologische mojo verde.
Biologische mojo, een traditionele licht scherpe saus van de Canarische eilanden. Een unieke saus op basis van groene paprika, peterselie, olijfolie en Jalapeño chili. Zonder gistextract.
Lekker bij brood, gebakken aardappels, vis en vlees. Traditioneel wordt mojo verde geserveerd bij papas arrugadas, aardappels met een zoutlaagje.
Ingrediënten
Groene Paprika*, Peterselie* (20%), Olijfolie*, Water, Zonnebloemolie*, Koriander* (5%), Knoflook*, Appelsapconcentraat*, Jalapeño* (3%), Witte Wijnazijn*, Brandewijnazijn*, Citroensapconcentraat*, Zeezout, Komijnolie*, Zwarte Peper*, Zonnebloempit* en Rijstmeel*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van mosterd, noten, pinda, selderij en soja. Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Petersilchen GmbH
Am Piepenbrink 2
Steinheim, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
101 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1210 kJ / 289 kCal |
Vetten | 28 gram |
- waarvan verzadigd | 3,7 gram |
- waarvan onverzadigd | 24,3 gram |
Koolhydraten | 7,5 gram |
- waarvan suikers | 4,4 gram |
Eiwitten | 2,5 gram |
Zout | 1,6 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat een kleine hoeveelheid vrije suikers door de toevoeging van azijn en citroensapconcentraat.
Nutri-Score
Berekend met de gecalculeerde hoeveelheid vezels (2 gram) voor een correct beeld.