Biologische pizza-pasta kruidenmix.
zeer aromatisch | kruidigmet een kick van zwarte olijf
ter verfijning van pizza, pastagerechten, tomaaten salades
met Kalahari woestijnzout16,3 g zout / 100 g
geproduceerd in Berlijnin het oosten van Duitsland
Biologische pizza-pasta kruidenmix
Onze zeer aromatische pizza & pasta kruidenmix tovert "Bella Italia" op elke pizza en in je pastagerechten. De gemalen olijven geven de mix een speciale kick. Bevat 16,3 g zout per 100 gram door de toevoeging van Kalahari woestijnzout.
Strooi over pizza en pasta, voeg toe aan de saus of verwerk in brooddeeg. De kruidenmix smaakt ook heerlijk op tomaat en mozzarella, feta of in een salade.
Productdata
Ingrediënten
Kruiden* (Basilicum*, Oregano*, Rozemarijn*, Tijm* en Marjolein*) (46%), Tomaat*, Kalahari Woestijnzout, Knoflook* (6,5%) en Olijvenvlokken* (Olijf*, Zeezout en Azijn*).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van mosterd. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Spicebar GmbH
Am Borsigturm 100
Berlijn, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Berlijn, Duitsland.
Verpakking
58,9 g blik | 1 g papier | 0,1 g plastic
Goed recyclebaar zonder kwaliteitsverlies. Het etiket is afwasbaar zodat het blikje makkelijk herbruikbaar is.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1176 kJ / 279 kCal |
Vetten | 9,2 gram |
waarvan verzadigd | 1,6 gram |
waarvan onverzadigd | 7,6 gram |
Koolhydraten | 39 gram |
waarvan suikers | 31 gram |
Eiwitten | 10 gram |
Zout | 16,3 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Het leven is te kort voor slechte kruiden
Om deze reden reizen wij rond de wereld op zoek naar de beste kruiden, specerijen en zouten. Op het historische "Borsiggelände" in Berlin Tegel hebben we een moderne ambachtelijke kruidenfabriek opgezet. Hier worden onder de hoogste standaarden kruidenmixen geproduceerd. Voor de optimale smaak van de kruidenmixen is het belangrijk dat alle ingrediënten op de juiste wijze worden vermalen. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld een messcherpe schijfmolen die de specerijen eerder snijdt dan maalt en een traditionele steenmolen zoals bekend van de meelproductie. Grote industriemachines gebruiken we niet. Door deze excellente verwerking kunnen we de beste kwaliteit kruidenproducten bieden.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten