Biologische souvlaki kruidenmix.
authentieke Griekse smaakaromatisch | verfijnd
voor Griekse souvlakivleesspiesjes
met fleur de sel23,3 g zout / 100 g
geproduceerd in Berlijn, Duitslandmet berg oregano uit Griekenland
Biologische souvlaki kruidenmix
Hoe krijgt "de Griek zijn souvlaki zo lekker? Dit is ons keer op keer gevraagd. Hier is het antwoord. Griekse bergoregano is één geheim en het tweede is het mengen met de juiste andere kruiden. Wij hebben deze souvlaki kruidenmix met liefde voor je gemaakt. Zo kun je de authentieke Griekse smaak ervaren! Bevat 23,3 g zout per 100 gram door de toevoeging van fleur de sel.
Kruid het vlees met deze kruidenmix, laat 1 uur afgedekt staan en grillen maar.
Productdata
Ingrediënten
Fleur de Sel Zeezout, Knoflook*, Paprika*, Gerookte Knoflook* (Knoflook* en Rook), Berg Oregano*, Ui*, Zwarte Peper*, Citroen*, Chili* en Rozemarijn*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van mosterd. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Spicebar GmbH
Am Borsigturm 100
Berlijn, Duitsland
Herkomst
Berg Oregano [Griekenland].
Geproduceerd in Berlijn, Duitsland.
Verpakking
58,9 g blik | 1 g papier | 0,1 g plastic
Goed recyclebaar zonder kwaliteitsverlies. Het etiket is afwasbaar zodat het blikje makkelijk herbruikbaar is.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1007 kJ / 238 kCal |
Vetten | 4,4 gram |
waarvan verzadigd | 0,8 gram |
waarvan onverzadigd | 3,6 gram |
Koolhydraten | 39 gram |
waarvan suikers | 25 gram |
Eiwitten | 10 gram |
Zout | 23,3 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Het leven is te kort voor slechte kruiden
Om deze reden reizen wij rond de wereld op zoek naar de beste kruiden, specerijen en zouten. Op het historische "Borsiggelände" in Berlin Tegel hebben we een moderne ambachtelijke kruidenfabriek opgezet. Hier worden onder de hoogste standaarden kruidenmixen geproduceerd. Voor de optimale smaak van de kruidenmixen is het belangrijk dat alle ingrediënten op de juiste wijze worden vermalen. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld een messcherpe schijfmolen die de specerijen eerder snijdt dan maalt en een traditionele steenmolen zoals bekend van de meelproductie. Grote industriemachines gebruiken we niet. Door deze excellente verwerking kunnen we de beste kwaliteit kruidenproducten bieden.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten