Biologische sambal oelek, een scherpe Indonesische saus.
scherpe Indonesische saussambal oelek
met 70% rode chili'smet azijn en zeezout
voor o.a. loempia's, noedels, rijst, visen vlees
zonder conserveermiddelen, gistextracten smaakversterkers
Biologische sambal oelek
Biologische sambal oelek, een scherpe Indonesische saus van 70% rode chili's.
Perfect voor het verfijnen van o.a. loempia's, noedelgerechten, rijstgerechten, vis en vlees.
Productdata
Ingrediënten
Rode Chili* (70%), Brandewijnazijn*, Zeezout, Ruwe Rietsuiker*, Citroensapconcentraat* en Verdikkingsmiddel (Johannesbroodpitmeel*).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van ruwe rietsuiker en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen, gistextract en smaakversterkers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Petersilchen GmbH
Am Piepenbrink 2
Steinheim, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland van ingrediënten uit diverse landen.
Verpakking
Verpakt in een glazen pot met een metalen deksel.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 288 kJ / 69 kCal |
Vetten | 0,9 gram |
- waarvan verzadigd | 0,16 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,74 gram |
Koolhydraten | 12,1 gram |
- waarvan suikers | 11 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 1,1 gram |
Zout | 3,6 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Wijzigingen
Prijs
Nieuw | 2,39 | Nieuw in het assortiment |
07-06-22 | 2,99 | Hogere kosten chilipepers en verpakking |
Product
Nieuw | Nieuw in het assortiment |
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-013 | EU-/Niet-EU-Landbouw