Biologische paprika aardappelchips.
Krokante chipsMet schil
Kettle cookedIn zonnebloemolie
Met paprikaEn andere specerijen
Gebakken in DuitslandVan Europese aardappels
Biologische paprika aardappelchips
Geselecteerde biologische aardappels geteeld in Europa worden in dunne schijfjes gesneden en met schil in een ketel gebakken. Gebakken in biologische zonnebloemolie op een temperatuur lager dan 160 °C. Op smaak gebracht met paprika, zeezout, suiker en andere specerijen. Lekker krokant en rijk van smaak. Zonder gistextract.
Glutenvrij | Vegan | Zonder gemodificeerd zetmeel | Zonder gistextract | Zonder kleurstoffen | Zonder smaakversterkers
Productdata
Ingrediënten
Aardappel* (72%), Zonnebloemolie*, Zeezout, Paprika* (1%), Maltodextrine*, Tomaat*, Ruwe Rietsuiker*, Ui*, Specerijen* (Knoflook*, Lavas* en Foelie*) en Paprika Extract*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Pur Aliment S.A.R.L.
9 Place Kléber
Strasbourg, Frankrijk
Herkomst
Aardappel [Europese Unie]. Gebakken in Duitsland.
Verpakking
PP plastic met aluminiumlaagje [4,3 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1989 kJ / 476 kCal |
Vetten | 23 gram |
waarvan verzadigd | 3,3 gram |
waarvan onverzadigd | 19,7 gram |
Koolhydraten | 57 gram |
waarvan suikers | 1,9 gram |
Vezels | 4,8 gram |
Eiwitten | 7,1 gram |
Zout | 1,1 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en minder dan 1,1 g zout per 100 gram toegevoegd.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten