Biologische volkoren tarwe farfale.
Italiaanse farfalle pastavan volkoren durum tarwegries
uit bronzen matrijsruw oppervlak
lekker voor pastasaladesmet gedroogde tomaat en pijnboompitten
gemaakt in Italiëvan Italiaans tarwe
Biologische volkoren tarwe farfalle
Biologische volkoren farfalle pasta van Italiaanse durumtarwe. Volkoren durum tarwegries wordt vermengt met water en door bronzen matrijzen gedrukt. Dit zorgt voor een pasta met een hoge dichtheid en een goede bite. Door het ruwe oppervlak verbindt de pasta zich ook zeer goed met sauzen.
Kook de pasta 9-10 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water. Uitermate geschikt voor pastasalades met
gedroogde tomaten en
pijnboompitten of met gegrilde groente.
Productdata
Ingrediënten
100% Volkoren Durum Tarwegries*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gluten. Kan sporen bevatten van mosterd en soja. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnatura GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Durum Tarwegries [Italië].
Gemaakt in Italië.
Verpakking
6,1 g PP plastic
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1508 kJ / 356 kCal |
Vetten | 2,2 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 1,8 gram |
Koolhydraten | 68 gram |
- waarvan suikers | 3,4 gram |
Vezels | 8,3 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Zinvol voor mens en aarde
Waar Alnatura op het etiket staat vind je niet alleen authentieke smaak en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit, maar ook meer dan 40 jaar pionierswerk in de ontwikkeling van biologische producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk ontwikkeld zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor duurzaamheid en zetten ons in voor de ontwikkeling van de biologische landbouw. Dat is terug te zien in de 7 uitgangspunten van het Alnatura bio-initiatief beginnend met een economisch model gebaseerd op zinvolle ontwikkeling en eindigend met het bieden van de best mogelijke kwaliteit. Met elke aankoop neem je ook zelf het initiatief, een initiatief om tot meer biologische landbouw te komen. Dat is zinvol genieten!
Vlinder
De naam van deze karakteristieke pasvorm is afgeleid van het woord "farfalla", oftewel vlinder. Om deze reden wordt farfale soms ook wel vlinderpasta genoemd.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten