Biologische gistvlokken van suikerbieten melasse. Te gebruiken als smaakversterker.
aromatische hartige smaakkenmerken
gemaakt van melassevan suikerbieten
te gebruiken als smaakversterkerook voor vegan gerechten
geproduceerd in Estlandvan grondstoffen uit diverse landen
Biologische gistvlokken
Biologische gistvlokken van suikerbieten melasse. Gistvlokken hebben een aromatische hartige smaak en zijn daardoor te gebruiken als smaakversterker. Gistvlokken zijn uitermate geschikt voor veganistische gerechten zoals plantaardige sauzen, soep en vegan kaas. Laat de gistvlokken niet meekoken.
Productdata
Ingrediënten
100% Gistvlokken*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat gist. Bevat mogelijk sporen van soja. Vrij van gluten.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Naturata AG
Am alten Kraftwerk 6
Marbach, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Estland van grondstoffen uit diverse landen.
Verpakking
Potje van karton met metalen bodem en plastic deksel.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1470 kJ / 352 kCal |
Vetten | 5,5 gram |
- waarvan verzadigd | 1 gram |
- waarvan onverzadigd | 4,5 gram |
Koolhydraten | 55,5 gram |
- waarvan suikers | 14,8 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 14,8 gram |
Vezels | 29,1 gram |
Eiwitten | 34,5 gram |
Zout | 0,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,2 gram |
Nutri-Score

Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Vitamines
per 100 gram
Vitamine B1 | 1 mg |
Vitamine B2 | 3 mg |
Vitamine B3 | 33 mg |
Vitamine B5 | 14 mg |
Vitamine B6 | 1 mg |
Vitamine B7 | 0,03 mg |
Vitamine B9 | 1,72 mg |
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-006
EU-Landbouw